מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסורה לאחר טיפול בטחוריםלאה12/09/2009
לאחרונה עברתי טיפול בשיטת HAL בטחורים. כמספר ימים לאחר הניתוח, עקב יציאה קשה, הרגשתי פציעה בחלק הפנימי של פי הטבעת ומאז בכל יציאה אני מרגיש כאב שנמשך כמה שעות. לאחר קריאה ממושכת בפורום הבנתי שמה שיש לי תואם באופן מלא לפיסורה ולפיכך אני מניח שזו בעייתי. אני משתמש באגיולקס (2 וחצי כפיות בבוקר) ובגדול היציאה שלי רכה, לפעמים יותר ולפעמים פחות וכן מקפיד על שתיית מים מרובה.
בעוד כשבוע וחצי אני טס לטיול של חודש שכולל הליכה מרובה שמרביתה בטיפוס ואני מאוד חושש לסבול לאורך הטיול. הרופא שטיפל בי לא רצה לבדוק אותי כעת בטענה (הגיונית) שבמשך 6 שבועות לא כדאי לבצע בדיקות חודרות לפי הטבעת כדי להחלים מהניתוח.
השאלות שלי:
1. האם כדאי לבקש מרשם לניפדיפין ולהתחיל את הטיפול במשחה?
2. האם המינון והתזמון בו אני לוקח את האגיולקס הוא נכון?
3. האם הטיול על מאפייניו עלול להחמיר את המצב ועד כמה זה תלוי במשקלים שיהיו על גבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובותי...
ד''ר דוד נויפלד12/09/20091. כן
2. לא. תנסה כף של בנהפייבר כל בוקר בכוס שתיה מלווה בכוס שתיה נוסף. לפני השינה, כפית שמן פרפין. פרוקטופואם לפי הצורך, נגד הכאבים.
3. לא נראה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
לאה12/09/2009רציתי לדעת מה החיסרון באגיולקס? המינון או סוג הטיפול. הרי לפי הבנתי אגיולקס ובנהפייבר שהמלצת לי עליו שייכים לאותה קבוצה. יש לי בבית גם קונסיל שלקחתי בעבר ועברתי לאגיולקס, זה עדיף? בכל מקרה, אם תוכל לפרט את היתרון של בנהפייבר אני מאוד אודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהן ולא...
ד''ר דוד נויפלד13/09/2009אג'יולקס - כשמו כן הוא. מכיל לקסטויב ולא בריא לטווח ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
לאה12/09/2009רציתי לדעת מה החיסרון באגיולקס? המינון או סוג הטיפול. הרי לפי הבנתי אגיולקס ובנהפייבר שהמלצת לי עליו שייכים לאותה קבוצה. יש לי בבית גם קונסיל שלקחתי בעבר ועברתי לאגיולקס, זה עדיף? בכל מקרה, אם תוכל לפרט את היתרון של בנהפייבר אני מאוד אודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנה פייבר
ד''ר דוד נויפלד13/09/2009סיבים מסיסים יותר קל לקחת. עושה פחות גזים. הכי יעיל הוא הקונסיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדה רבה!
לאה13/09/2009אחזור לקונסיל ואאמץ גם את הטיפים האחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)