פיסורה לאחר טיפול בטחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה לאחר טיפול בטחורים
    לאה
    12/09/2009

לאחרונה עברתי טיפול בשיטת HAL בטחורים. כמספר ימים לאחר הניתוח, עקב יציאה קשה, הרגשתי פציעה בחלק הפנימי של פי הטבעת ומאז בכל יציאה אני מרגיש כאב שנמשך כמה שעות. לאחר קריאה ממושכת בפורום הבנתי שמה שיש לי תואם באופן מלא לפיסורה ולפיכך אני מניח שזו בעייתי. אני משתמש באגיולקס (2 וחצי כפיות בבוקר) ובגדול היציאה שלי רכה, לפעמים יותר ולפעמים פחות וכן מקפיד על שתיית מים מרובה.

בעוד כשבוע וחצי אני טס לטיול של חודש שכולל הליכה מרובה שמרביתה בטיפוס ואני מאוד חושש לסבול לאורך הטיול. הרופא שטיפל בי לא רצה לבדוק אותי כעת בטענה (הגיונית) שבמשך 6 שבועות לא כדאי לבצע בדיקות חודרות לפי הטבעת כדי להחלים מהניתוח.

השאלות שלי:

1. האם כדאי לבקש מרשם לניפדיפין ולהתחיל את הטיפול במשחה?

2. האם המינון והתזמון בו אני לוקח את האגיולקס הוא נכון?

3. האם הטיול על מאפייניו עלול להחמיר את המצב ועד כמה זה תלוי במשקלים שיהיו על גבי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובותי...

ד''ר דוד נויפלד
    12/09/2009

1. כן
    2. לא. תנסה כף של בנהפייבר כל בוקר בכוס שתיה מלווה בכוס שתיה נוסף. לפני השינה, כפית שמן פרפין. פרוקטופואם לפי הצורך, נגד הכאבים.
    3. לא נראה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

לאה
    12/09/2009

רציתי לדעת מה החיסרון באגיולקס? המינון או סוג הטיפול. הרי לפי הבנתי אגיולקס ובנהפייבר שהמלצת לי עליו שייכים לאותה קבוצה. יש לי בבית גם קונסיל שלקחתי בעבר ועברתי לאגיולקס, זה עדיף? בכל מקרה, אם תוכל לפרט את היתרון של בנהפייבר אני מאוד אודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ן ולא...

ד''ר דוד נויפלד
    13/09/2009

אג'יולקס - כשמו כן הוא. מכיל לקסטויב ולא בריא לטווח ארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

לאה
    12/09/2009

רציתי לדעת מה החיסרון באגיולקס? המינון או סוג הטיפול. הרי לפי הבנתי אגיולקס ובנהפייבר שהמלצת לי עליו שייכים לאותה קבוצה. יש לי בבית גם קונסיל שלקחתי בעבר ועברתי לאגיולקס, זה עדיף? בכל מקרה, אם תוכל לפרט את היתרון של בנהפייבר אני מאוד אודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנה פייבר

ד''ר דוד נויפלד
    13/09/2009

סיבים מסיסים יותר קל לקחת. עושה פחות גזים. הכי יעיל הוא הקונסיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדה רבה!

לאה
    13/09/2009

אחזור לקונסיל ואאמץ גם את הטיפים האחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו