המלצה, ושאלה לטיפול בפיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה, ושאלה לטיפול בפיסורה
    ניר
    22/09/2009

**** ראשית חשוב לי לציין כי נראה לי שהטיפול בשמש + יום מנוחה( ללא צרכים ) ויום יציאה , עזרו לי מאד ונתנו את הטון בטיפול

לפני כחודשיים יצא לי טחור ( יוצא לי אחת לכמה שנים )
    בדרך כלל אני מטפל בזה במיים חמים באמבטיה , יומיים שלושה וזה עובר ובזה נגמר העניין לכמה שנים
    הפעם "הגדלתי ראש" והזרמתי זרם חזק מאד ודק של מים חמים , ונראה לי שזה גרם גם לפצע " פיסורה"
    הכאבים היו כאבי תופת בזמן היציאות ולאחריהן למשך כ10 שעות ובמשך שאר היום צריבה וכאב כללי

הייתי אצל 3 רופאים בקופת חולים , ואפילו לא אחד מהם אמר לי שיש לי "פיסורה"
    לאחר חודש וכמה ימים , פניתי לפרופסור בתחום באופן פרטי 1000 ש"ח , והוא קבע שיש לי פיסורה
    הוא רשם לי ניפדיפין + שמן פראפין לשימוש של 60 יום

הדבר המצויין שקרה לי בביקור שלו זה שהוא אמר לי שיש לי פצע בכלל ( פיסורה )
    מייד עם האבחנה שלו עשיתי כדלהלן ( מבלי להשתמש בניפדיפין + פראפין )

1. למחרת הביקור אצל הפרופסור , נסעתי לים המלח למשך 4 ימים , ואז טבלתי 3 פעמים בים למשך חצי שעה כל פעם ( לא שרף לי בזמן הטבילה )
    2. אמבטיות מים חמים בין 4 ל5 פעמים ביום 41 מעלות ( קניתי מדחום ) ומהשבוע השני ירדתי ל פעמיים שלש ביום , ולמים אני מוסיף מלח שאספתי בים המלח
    3. שתיית מיץ תפוזים סחוט טרי בדוכן בים המלח , 0.5 ליטר פעמיים ביום
    4. מכיוןן שזה פצע עלה לי רעיון להפנות את העכוז כלפי השמש כי ידוע ששמש עוזרת לרפא פצע , וכך עשיתי פעמיים ביום למשך 10 דקות כל פעם , ורצוי עם שמש חזקה . יש לי הרגשה שזה עזר מאד , ויש אפשרות גם למתוח את אזור הרקטום ככה שזה יפתח את פי הטבעת מבפנים לשמש , תמיד הרגשתי נעים ורגוע יותר אחר כך
    5. אכילה מעטה מאד ביום אחד , וביום שלמחרת אכילה רגילה וחוזר חלילה , ואז גרמתי לזמני יציאות של אחת לכ40 שעות בממוצע ( חשוב מאד הסעיף הזה , כי זה נותן מנוחה לאגן ופי הטבעת )
    6. אכילת תמרים 4 יחידות ביום
    7. בהצלחה למי שינסה

נכון להיום אחרי 25 יום ממצב של כאבי תופת ושיתוק כללי מרוב כאב וצריבות ושריפות כל הלילה , וללא שימוש בניפדיפין + שמן

1. אין כאבים כלל באופן כללי
    2. הרגשה לא נעימה לאחר יציאה באזור פי הטבעת , אך ללא כאב או צריבה
    3. השיפור חל באופן עקבי מיום תחילת הטיפול ועד היום

מבקש לשאול את הדוקטור , איך אני יודע שהפיסורה החלימה באופן טוטאלי

בברכה
    ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשמע ניר אתה חמוד משהו...

אורטל
    28/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאין כאבים באופן טוטלי...

ד''ר דוד נויפלד
    28/02/2010

או לחילופין תשלם עוד פעם 1000ש"ח ותבדק ע"י הפרופסור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו