טחורים חלקם מדממים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים חלקם מדממים
    שושית
    26/10/2009

שלום רב, אני סובלת (יחסית כמובן) מזה 27 שנה מטחורים חיצוניים אשר חלקם מדי פעם מדממים.
    אני מטפלת במשחות וגם בקומפרסים אבל הם שם, לא רוצים להעלם. בעייתי הנוספת שיש לי קיבה שאיננה מתרוקנת באופן תקין וזאת על פי ממצא של מיפוי קיבה ואני גם סובלת מבקע. אני בת 62 ונוטלת באופן קבוע: לוסק ומוטיליום, אלטרוקסין, נורווסק, מיקרופרין,ליפיטור. כמו כן אני נוטל גם קלציום+D3 ו-B12 לכסניות. אי התרוקנות הקיבה בצורה נורמלית גורמת לכך שיש לי תמיד תחושת מלאות בבטן והיציאות שיכולות להיות אפילו 2-3 ביום הן יחסית קטנות ולמרות זאת גורמות לטחורים. האם בבדיקה אצל פרוקטולוג כוללת גם בדיקה פולשנית בכדי לראות כמה טחורים יש עדיין
    בתוך חלל הגוף ולפי מצב זה והטחורים החיצוניים מחליטים על איזה טיפול ? אני מניחה שיש לי גם
    טחורים פנימיים ורציתי לדעת אם טיפול פרוטולוגי כולל גם טיפול בהם

בתודה שושית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים חלקם מדממים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    26/10/2009

בהחלט כן, בדיקה פרוקטולוגית מקיפה נותנת תשובה (לא תמיד זה מספיק וצריך בדיקות עזר שונות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו