כאבים אחרי קשירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי קשירה
    מיכל
    07/11/2009

שלום
    עברתי קשירה של טחור לפני יומיים (יום ה') במרפאה פרוקטולוגית לאחר שאובחנתי כמי שסובלת מטחורים בדרגה 3 חיצוניים גדושים ופנימיים בצניחה.
    עד היום הכאב היה יחסית מינורי ודווקא הבוקר החל לי גרד בפי הטבעת וכאבים חזקים עד כדי שאני מתקשה לשבת. הרופאה תיארה בפניי כאבים בני 24 שעות ואילו אצלי הכאב החל רק היום...
    האם נורמאלי? לקחתי משככי כאבים (אלגולוזין), מתי נכון לפנות במקרים כאלו לבי"ח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי קשירה

הוספת תגובה

• נשמע...

ד''ר דוד נויפלד
    08/11/2009

שהתפתח סיבוך לטיפול - תרומבוזה בטחור חיצון. חייבת להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לקשירה...

מיכל
    08/11/2009

ד"ר שלום ותודה על התשובה המהירה
    הייתי היום במיון, הרופא בדק ואמר שהגומיה כנראה יושבת לי על עצב ולכן הכאבים. קיבלתי זריקת וולטרן וטיפול במשככי כאבים, אמבטיות, מנוחה ופרוקטוזואין. הוא אמר שלא התפתח שם אבצס וזה נראה בסדר. להמתין עד שהטחור ינשור מעצמו והכאבים ירגעו.
    רציתי לשאול כמה זמן מחזיקה קשירה של טחורים? מה אחוזי ההצלחה של הטיפול הזה? כי אני הומלצתי ע"י ד"ר דואק ברמב"ם לניתוח כריתה וביקשתי חוות דעת נוספת בבי"ח "בני ציון" וכך הגעתי בעצם לקשירה. אני בת 32, ההחמרה בטחורים נבעה אצלי מההריון של בתי, ובסה"כ אני סובלת שנים ארוכות מהתופעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכתובת...

ד''ר דוד נויפלד
    09/11/2009

לסיבוך זה לא חדר מיון אלא הרופאה שטיפלה.
    בעצם פנייתך לדעה שניה ההתייחסות אליך כאל מישהי שבכל מקרה לא רוצה ניתוח. אין החלטות מוחלטות, מתגמשים בהתאם לרצון החולה, לפעמים עובד לפעמים לא.
    זה שאין אבצס או תרומבוזה זה טוב אבל דורש סבלנות. הגומיה נופלת בד"כ תוך מס' ימים עד שבוע אבל כאמור אין דברים מוחלטים.
    סיכויי ההצלחה משתנים בהתאם לחולה ובהתאם לאנטומיה שלו. לעשות סטטיסטיקה של כדאיות לא כ"כ מתאים ברפואה. אם את מאד מתנגדת לניתוח כדאי לנסות קשירות. מי יצליח יותר - אינני יכול לענות מבלי לבדוק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו