ניתוח כריתה שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח כריתה שני
    נטלי
    11/11/2009

שלום ד"ר אני בת 24 ועברתי לפני שבוע ניתוח כריתת סינוס בפעם השנייה. את הראשון עברתי לפני שנתיים לאחרשניקוז הוכח כבלתי יעיל. בפעם שעברה המיקום היה ממש גבוה (בתחילת ה"חריץ
    ") בצד שמאל. לאחר הניתוח הושאר הפצע פתוח ולא סבלתי מכאבים כ ל ל . הפעם האבסס לא היה ניתן לתחושה במגע על העור והיה עמוק והתגלה רק בMRI כקרוב לעצם הזנב לכן כעת הפתח הינו במרכז ה"חריץ" גם כן עם נטייה לשמאל. החתך עמק ואני אפילו יכולה לראות את עצם הזנב. הפעם אני סובלת מאוד מכאבים ותחושות של "מכה כחולה" ולחץ, לא משנה כמעט באיזו צורה אני יושבת או שוכבת. אני מודאגת מאוד מדוע הפעם הכאבים כאלה גדולים ומה צפוי לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח כריתה שני

הוספת תגובה

• לנטלי שלום...

ד''ר דוד נויפלד
    11/11/2009

עניתי לך לפני שלושה ימים: "כפי שאת מתארת אכן מגיע עד לעצם הזנב (אישית - אני כמעט כבר לא מבצע הניתוח בשיטה הזו אלא רק כורת את הסינוסים - הרבה יותר קטן והרבה פחות כאבים)
    באשר לשאלותיך: אכן יכול להיות שאת רואה העצם אבל זה יתכסה די מהר. אכן יש כאבים וכל עוד יש כאבים, אין טעם שתשובי לעבודה."
    מה השתנה מאז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו