טחור חיצוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחור חיצוני
    א.פ.
    28/12/2009

יצאה לי בליטה כואבת בפי הטבעת שלשום, והשתמשתי במשחה טבעית מסוימת, ולאחר יום היה שיפור קל. אינני יודע אם השיפור הוא מהמשחה הוא שזה שיפור עצמוני. הרופא איבחן היום שזה טחור חיצוני, ושאין טחורים פנימיים, ושהטחור החיצוני נמצא בספיגה. הוא רשם לי Rectozorin ל10 יום.

האם הרקטוזורין מרפא או שהוא רק מרגיע את הכאב? מטרת השאלה, שאם הרקטוזורין רק מרגיע, אולי עדיף להמשיך עם התהליך שהתחלתי בו אם רואים שהטחור כעת בספיגה וכשיתכן שזה מחמת המשחה הטבעית. אני מדגיש שהשאלה היא רק אם הרקטוזורין רק מרגיע, שאז אין לי מה להפסיד באי נטילתו, ויש אפשרות מסוימת שאפסיד באי נטילת המשחה הטבעית (שאולי בכל זאת היא גרמה לשיפור).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחור חיצוני

הוספת תגובה

• "טבעי" זה טוב...

ד''ר דוד נויפלד
    29/12/2009

אבל לא רלוונטי לטבע.
    התהליך שאתה חווה הוא טבעי והזמן יעשה את שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעולת הרקטוזורין

א.פ.
    29/12/2009

תודה ד"ר נויפלד.
    האם הרקטוזורין מסייע לריפוי (לספיגה וחזרת הטחור לממדיו הטבעיים), או שהוא רק מקל על הכאב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמרתי...

ד''ר דוד נויפלד
    29/12/2009

הטבע מטפל בטחורים.
    הרקטוזורין, בסימפטומים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו