קורבן חדש....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורבן חדש....
    דודי
    02/10/2007

היי... אני ממש בלחץ!

אני בן 22,גר במרכז אך משרת בקבע בבסיס מרוחק בדרום.
    לפני יומיים החל לכאוב לי אזור פי הטבעת. לא ממש התעמקתי בנושא עד אשר היציאה האחרונה שלי (לפני כמה שעות) שכאב לי ממש. הסתכלתי במראה בפי הטבעת שלי ומצאתי בקלות רבה מדי בליטות משונות ודי גדולות. ישר הבנתי כי מדובר בטחורים. בדקתי עכשיו באינטרנט כל החומר שאני יכול למצוא בנושא. בינתיים עשיתי אמבטיית מיים פושרים ושטפתי את האיזור, עדיין כואב.

אולי חשוב לציין שלפני שנתיים היו לי דימומים באיזור, לא טיפלתי בזה בכלל, וזה עבר תוך שבוע.

מה שמלחיץ אותי זה כמה דברים:
    1. לפי מה שהבנתי מה"דרגות" של המחלה - איך ייתכן שהגעתי ישירות לשלב 4? לפי מה שהבני השלב שבו ניתן להבחין בקלות בשלפוחיות, כלומר לא טחורים בפינימיים) הרי לא עברתי את השלבים הקודמים??

2. האם המחלה כרונית? האם לעולם אסבול מהנ"ל?

3. האם עצם זה שאני כבר בשלב הרביעי, האם כבר מאוחר מדי בשבלי לכל המשחות והטיפולים הפחות כואבים (כמו ניתוח או קשירה)?

אודה לעזרתכם... אני ממש חושש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורבן חדש....

הוספת תגובה

• "קורבן"?????

ד''ר דוד נויפלד
    03/10/2007

עפ"י התאור, נשמע שאתה בהתקף חריף. במצב זה לא מדברים על דרגות. מונח זה משמש אותנו להגדיר את חומרת "המחלה" הכרונית והממושכת.
    אתה צריך לדאוג שהיציאות תהיינה רכות, להמשיך באמבטיות ולחכות בסבלנות שההתקף יחלוף לחלוטין ואז להבדק. אז אפשר יהיה לקבוע את "דרגת" המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורבן...

ד''ר עדה רוזן
    03/10/2007

לפי התאור נשמע לי שמדובר בטחורים טרומבוטיים חיצוניים בלבד. כנראה עקב עצירות המצב חולף עם טיפול -אמבטייות ישיבה זה מצויין אך רצוי להוועץ בכירורג או פרוקטולוג לגבי טיפול נוסף(משחה, הרטבות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו