מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בצואהליטל03/10/2007
ד"ר שלום רב,
1. לאחר שבוע של עצירות, התקורנתי בשעה טובה ושמתי לב שיצא לי דם מפי הטבעת יחד עם הצואה. יומיים לאחר מכן שוב היה דם בעת היציאה אך פחות מהכמות שהיתה ביציאה הראשונה.
האם עלי לעבור בדיקת דם סמוי? או בדיקה אחרת על איזו בדיקה את/ה ממליץ/ה ? או האם עלי לחכות ולראות האם המצב חוזר על עצמו? יש לציין כי לפני העצירות הכל היה בסדר ולא היה דימום.
2. האם ניתן לשלול הימצאותו של סרטן המעי הגס על פי בדיקת ספירת דם מלאה (CBC) ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף ש...
ליטל03/10/2007עשיתי ספירת דם והכל יצא תקין... האם יש לזה קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם ביציאות
ד''ר דוד נויפלד07/10/20071. אין טעם לבדוק דם סמוי כאשר יש דם גלוי! - יש דם!
2. לפני שאני עונה לגבי בדיקות לסרטן אני צריך לדעת מספר דברים בסיסיים כמו הגיל וסיפור משפחתי אם יש.
3. באשר לספירת דם, במצב רגיל הבדיקה הזו לא אומרת דבר במיוחד אם היא תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
ליטל07/10/2007ד"ר שלום,
ראשית, תודה רבה על התגובה.
1. אז מה עושים? האם לחכות ולראות אם עדיין יש דם? או להיבדק? ואם להיבדק- אז איזו בדיקה אני צריכה לעבור?
2. הגיל שלי הוא 22.8 . אין במשפחה היסטוריה של סרטן (ברוך השם), גם לא בדורות הרחוקים יותר.
3. השאלה היא האם קיים סיכוי לסרטן (חס וחלילה) למרות שהבדיקה יצאה תקינה? אני שואלת מכיוון שרופאת המשפחה שלי הסתכלה על הבדיקה וקבעה מייד שאין סרטן. ואני שואלת האם ניתן לקבוע את זה כל כך מהר עפ"י הבדיקה?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוספת...
ד''ר דוד נויפלד07/10/2007לא, אבל לפי הגיל והרקע הסיכוי קלוש ביותר. אם את נורא מודאגת תצטרכי לעבור בדיקות לא נעימות שיש בצידן סיכון. תשקלי זאת היטב. בשלב זה לא ממליץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)