מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרת טחורים מיד לאחר ניתוח טחורים?אסף06/10/2007
שלום רב ,
שבוע שעבר עברתי ניתוח.
מדובר בניתוח טחורים רדיקאלי בשיטת מילגן מורגן עם ליגשור ,ובנוסף בוצע חתך חלקי של הסוגר הפנימי דרך חתך הכריתה של הטחור הצדדי כדי להקל על כיווץ השריר ובעיקר בגלל חשש מפיסורה.
היום לאחר חמישה ימים מהניתוח שמתי לב שיצאה לי בליטה שנראית למיטב הבנתי והיכרותי(לצערי סיפור שנמשך 5 שנים) כמו טחור חיצוני.
הגיוני הדבר?
בשרטוט שאני רואה במכתב השחרור נראה כי נכרתו טחורים בשעות 1 (אחור ימין אחורי),5 (טחור ימין חיצוני),9 (שמאל חיצוני) של הרקטום.
אני רואה את הבליטה בשעה 3 ,שוב בליטה חיצונית כפולה ,לדעתי טחור לכל דבר.
שאלתי :
מהיכרותך ומניסיונך -יכול להיות שפוספס טחור חיצוני או פנימי שבמאמצי היציאות צונח ?
למה ואיך? ומה באפשרותי לעשות או לדרוש ?
ד"א יציאותי רכות מאד ונעשות פעם ביום אך המאמץ רב.
לפי דבריו של המנתח יש להמתין עוד פרק זמן כדי להווכח.
אם תוכל לענות בצורה מפורטת (עם הסבר טכני) מעבר ללתת לזה זמן בגלל הקרבה לניתוח אודה לך מקרב לב.
רב תודות
אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה...
ד''ר דוד נויפלד07/10/2007הסבר מפורט וטכני זה לא המקום.
בניתוח טחורים לא כורתים, ואסור לכרות את כל הרקמה הטחורית ולעתים קורה שבתגובה לניתוח יתנפח טחור חיצון. עם הזמן זה נסוג, אם כי לא נעלם לחלוטין.
מטרת הניתוח היא לא להחזיר החולה לגיל הילדות לפי טבעת מושלם, ציפייה כזו היא לא ריאלית. הניתוח נועד להקל או לבטל את הסימפטומים שהיו קיימים לפני הניתוח.
ד"א, ללחוץ ליציאה זה לא בריא ורק יביא בסופו של דבר לחזרת הטחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרת טחורים לאחר ניתוח שאלה נוספת
אסף07/10/2007תודה דר' על התייחסותך,
ברשותך שאלה נוספת
רשמת שללחוץ ליציאה לא מומלץ ,אולם אין לי שליטה בזה .זה צורך קיים ואציין שאני נוטל פגלקס פעם ביום ליציאה רכה.
ישנן המלצות כאלה ואחרות ע"מ להמנע מלחיצות?
התזונה שלי תמיד היתה עשירה בסיבים ומעולם לא חוויתי עצירות,אולם היציאות תמיד היו מלוות במאמץ רב.
הארותיך יתקבלו בברכה.
רב תודות, אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה...
ד''ר דוד נויפלד07/10/2007כנראה שבכל זאת אין מספיק סיבים. פגלקס הוא משלשל ולא מפעיל את המעיים עצמם כראוי. תנסה Konsyl או Benefiber.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)