מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים- טיפול /ניתוח? זמן החלמהאורנה19/01/2010
שלום
בני התגייס לצבא- לסיירת., הוא נמצא בשלב התחלתי של טירונות (חודשיים) שתמשך שנה ושמונה חו'.
בשנה האחרונה סבל מעצירויות, בנוסף במסע שהיה הוא נשא משקל כבד ביותר (לקח על עצמו כל המסע בנוסף ... עוד 20 ליטר מים)
יצאו לו תחורים לפני כשבועיים, המצב טוב יותר, אך רופא היחידה לא אישר לו לצאת למסע של שבוע.
בתקופה זו הוא לוקח: נירות, רקטוצרין ועזרקאין ג'ל.
אני שואלת בשם בני:האם לדעתך הטחורים יחזרו?
האם כדאי לפנות לניתוח/ טיפול ואיזה?
זמני החלמה...
הוא חושש שהטחורים עלולים לשבש את הטירונות ביחידה שלו
תודה מראש אמא- אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין20/01/2010קודם כל חייב להיבדק על ידי פרוקטולוגת לא ברור לי מה הבעיה - כנראה מדובר בטחורים חיצוניים ואם כך חשוב מאוד לרכך יציאות + הרבה סיבים תזונתיים עם שתיה מרובה וזה יכול למנוע החמרה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופא, אבל קרה לי בדיוק אותו הדבר
טל22/01/2011שלום, קודם זה רק טחורים, אני מניח שקרה לו פעם ראשונה בטירונות. אני אישית כשזה קרה לי להצלחתי לקום מהמיטה מרוב כאבים, גם לא הבנתי מזה בדיוק בזמנו.
אם הטחורים לא מדממים, ולא נפוחים והטיפול עם הרקטוצורין משפר את המצב. אז נותר לתת לזמן לעשות את שלו, וזה יעבור.
לשאלתך האם זה יחזור, כן. לי אישית זה חוזר כל פעם שאני תחת לחצים ועושה פעולות פיזיות מאומצות
אז אני שם שוב רקטוצורין, נח וזה עובר.
התדירות אצלי לא גבוהה, פעם בשנתיים בערך. וחיים עם זה.
שירגיש טוב, והכי חשוב שינוח. גם בפעם הבאה שזה יקרה לו הוא יבין מזה וישר יטפל בזה ואז הוא לא ייסבול, כמו שהוא סובל עכשיו. אם תופסים את בזמן, מפסיקים פעילות ושים רקטוצורין, זה עובר תוך כמה ימים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופא, אבל קרה לי בדיוק אותו הדבר - תגובה
ד''ר דוד נויפלד23/01/2011נא לא לתת עצות מהקו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)