מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים ובירור דרכי טיפולזיו25/01/2010
שלום רב,
אני סובל מטחורים פנימיים וחיצוניים כבר למעלה מעשור, ובכלל זה פליטות והתזות דמיות ביציאות מעת לעת, התעוררות והתנפחות של הטחורים לעתים רחוקות (כולל דליפות נוזליות ודמיות לתחתונים), ומזה למעלה משנה- החמרה בהתפתחות הטחורים החיצוניים שהביאה לדליפות נוזליות לתחתונים עד מחוץ למכנסיים, אף כשפי הטבעת "רגוע" והטחורים אינם מעוררים או נפוחים, דליפות שבעטיין אני מותיר סימנים לחים על המושב. כן הביאה החמרה זו להתגברות העצירויות והפיכתן קשות, ארוכות וכואבות יותר.
כבר עברתי בדיקה פרוקטולוגית, והומלץ לי בעקבותיה לעבור ניתוח להסרת טחורים. מאידך, גם שמעתי חוות-דעת רפואית כי יותר עדיף לא ללכת על אופציה כירורגית (בין היתר בשל סיכון, הגם שמזערי, לסיבוכים שונים, כגון פגיעה בשריר הסוגר העלולה לגרום העדר שליטה על יציאות), אלא לנקוט גישה יומיומית ידידותית כלפי הטחורים, דוגמת תזונה נכונה ועתירת סיבים, שתיה מרובה, אמבטיות מים פושרות, פעילות ספורטיבית ועוד. אלא שמנסיון אני יכול לאמר כמעט בודאות שגישה זו אינה פתרון מוחלט (אני כבר מיישם אותה חלקית), ולא תמנע דליפות נוזליות או התנפחויות מלוות בכאבים מעת לעת של הטחורים.
ברצוני לדעת אילו טיפולים לסילוק טחורים מעניקה "הכללית", מהקל לכבד; האם בכלל הטיפולים מעניקה "הכללית" גם טיפול לייזר או תפירת/הכלבת טחורים (מה שכמדומני ידוע כ'שיטת דופלר'); מהם הטיפולים המומלצים והאמינים ביותר- הקיימים בכלל, כולל כאלה שמציעות מרפאות פרטיות; אילו הכנות או הליכים מקדימים דורש כל טיפול (זריקות, סוגי הרדמה מקומית, התכוננות עוד בבית וכו'); בכמה זמן ובאילו תופעות / סיבוכים כרוך הליך ההתאוששות מכל טיפול; והאם אפשרי במצבי, כפי שקראתי באתר "הכללית", גם טיפול פשוט מקומי לא-כירורגי.
בתודה מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הטיפולים...
ד''ר דוד נויפלד26/01/2010מלבד לייזר (שאני לא מכיר) מוצאים ב"כללית".
פרטיחם מדויקים עליך לקבל מהמנתח שתבחר.
באשר למכונים הפרטיים-אין לי מושג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
זיו26/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)