בוטוקס לפיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוטוקס לפיסורה
    נטלי
    26/01/2010

ד"ר שלום. אני בת 24, לפני כ4 שנים עברתי ניתוח לפיסורה לאחר שסבלתי ממנה כמעט שנתיים ללא הצלחה בטיפול ניפידיפין. בחודש וחצי האחרונים חזרה לי הפיסורה. אני לוקחת בניפייבר פעמיים ביום ופעמיים כף פרפין וכמובן טיפול בניפידיפין ואין החלמה. אורח החיים שלי לא מאפשר את ההתמדה בטיפול הקונבנציונלי של ישיבה באמבטיות ומריחת מסודת של הניפידיפין. רציתי לדעת יותר לגבי הזרקת הבוטוקס כטיפול, השלכותיו, וסיכויי ההצלחה שבו. היכן אוכל לבצע את הטיפול במידת ההקדם במידה ואחליט והאם אזדקק להפנייה? כי למיטב הבנתי זהו טיפול שאינו כלול בסל. בנוסף, מה דעתך על ביצוע ניתוח נוסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס לפיסורה

הוספת תגובה

• נתחיל מהסוף...

ד''ר דוד נויפלד
    26/01/2010

לפני שממליץ על ניתוח חוזר לפיסורה אני דורש בד"כ בדיקה מנומטרית של הסוגר, ולעתים גם אולטראסאונד של הסוגר ע"מ להעריך את מידת הנזק שנגרם בניתוח הקודם.
    באשר לבוטוקס - אכן זה לא בסל וצריך לקנות החומר. לגבי המחיר יש להתענין בבתי מרקחת.
    לגבי איפוא ואיך תצטרכי למצוא פרוקטולוג המנוסה בשיטה שיהיה מוכן לבצע ההזרקה.
    באשר לאימפליקציות: כמעט ואין סיבוכים. הסיכוי להצלחה כ-85%.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו