לידה עם קרע דרגה 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה עם קרע דרגה 3
    לינה
    03/03/2010

שלום רב,
    אני 5 חודשים אחרי לידה שהסתיימה בחדר ניתוח בעקבות קרעים מרובים בינהם קרע רציני בדרגה 3 ואיבוד דם רב.
    הקרעים התאחו והכאב עבר אחרי תקופה לא קצרה אולם עדיין לפעמים אני חשה כאבים באיזור הנרתיק (כאילו קיבלתי שם מכה) בעיקר כאשר אני צריכה ללכת לשירותים (סליחה על התיאור, ליציאות קשות). ישנן גם פעמים שאני מרגישה שאני צריכה ללכת לשירותים ליציאה וכשאני מתאמצת אני חשה את אותו הכאב (שממשיך כמה שעות לאחר מכן) אך שום דבר לא יוצא.
    כמו כן מאז הלידה אני סובלת נורא מגזים רבים.
    מפורום רצפת אגן הפנו אותי לפרקטולוגיה ולכן אני מפנה את שאלתי פה. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על טיפול או להפנות אותי לגורם מטפל.
    תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה עם קרע דרגה 3

הוספת תגובה

• קודם כל...

ד''ר דוד נויפלד
    04/03/2010

את חייבת להסדיר את היציאות שלך.
    זה אפשר לעשות בקלות בעזרת תוסף סיבים מסוג בנה-פייבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל..

לינה
    04/03/2010

אין לי בעיה עם היציאות. היציאות שלי בסדר גמור כיום (היו קצת בעיות אחרי הלידה אבל היום הן דיי סדירות), יש לי בעיה עם הכאבים שנלווים אליהן, באיזור הנרתיק, ועם הכאבים שמופיעים גם בלי קשר ליציאות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל זאת...

ד''ר דוד נויפלד
    07/03/2010

"בסדר" לא מספק.
    העצה שלי בכל זאת עומדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו