ניתוח טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח טחורים
    צחי ע.
    14/10/2007

אני בן 47 סובל שנים רבות מטחורים, בעבר עברתי קשירה פעמיים אולם הטחורים חזרו, קיים דימום (לא תמיד, תלוי ביציאות) בצואה, בבדיקת דם סמוי לא נמצא דימום, כ"כ משנת 91 ידוע על דיברטיקולוזיס, בבדיקה לפני מס'' שנים עם הגלולה של גיוון התוצאה היתה דומה לתוצאה ב-91 ללא החמרה, משתדל להקפיד על תזונה עתירת סיבים, לאחרונה סובל מאד מהטחורים (חיצוניים ופנימיים) לאחר יציאה, לוקחות מס'' שעות ניכר עד להקלה ללא הפרעה בעיקר מטחור שמאלי המסרב לחזור למצב קודם. נאמר לי בעבר כי אין מנוס מניתוח כירורגי. האמת אני חושש מאד בעיקר מהשיקום הכואב והארוך (כ-3 שב'' לערך) שאלתי: האם ניתן לטפל בטחורים ללא התערבות כירורגית או באם לא ניתן האם קיימת שיטה ללא התאוששות כזו ארוכה וכואבת, שמעתי על מס'' שיטות כמו לייזר, דופלר, ספלר, מכשירי אנרגיה כמו סקלפל הרמוני או ליגשור אין לי מושג קלוש מהם השיטות האלו ואיזו מהם מומלצת, אבקש את חוות דעתך המקצועית
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח טחורים

הוספת תגובה

• חוות דעת מקצועית...

ד''ר דוד נויפלד
    15/10/2007

אין טעם בבדיקת דם סמוי כאשר יש דם גלוי.
    ע"מ להקל באון מיידי על הסבל אחרי היציאה כאשר הם צונחים - יש להחזירם למקום מיידית לאחר פעולת המעיים. לא ברור לי איזו בדיקה עברת ב-91' ואזו גלולה בלעת ומי פרש את התוצאות.
    נדיר ביותר שטחורים "חיצוניים" גורמים להרעות כמו כאבים.
    באשר לסוג הניתוח כדאי שתתיעץ עם פרוקטולוג מנוסה בכל או ברוב השיטות שיעריך מה מתאים לך וגם יסביר לך את ההבדלים בשיטות.
    לא בכל מצב ובכל ניתוח חייבים לסבול שלושה שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו