מבולבלת :\ עזרה תתקבל בברכה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת :\ עזרה תתקבל בברכה!
    אלמונית
    10/03/2010

לפני בערך חודשיים או יותר בזמן המקלחת נתקלתי במעין גולה באזור פי הטבעת, מעין בלוטה כזאת יחסית גדולה. לא כואב לי כ"כ כשאני נוגעת או בכלל. לפעמים יש מאמץ ודימום טיפה בצואה.. אבל לא כאבים או משהו שהציק לי, אז פשוט התחלתי לעשות מקלחות חמות ולשמור יותר על הגיינה כמו ששמעתי שצריך.הבעייה היא, שלפני כמה ימים נזכרתי בזה ובדקתי שוב, וראיתי שאכן היא עדיין שם..אני אפילו חושבת ( אבל לא יודעת ב 100% ) שלעיתים היא מתווכצת יותר ולפעמים פחות... אני ממש ממש מתביישת לגשת לרופא (אני בסכ"ה בת 17 ולא מרגישה עם זה בנוח ) אבל מצד שני זה מפחיד אותי זה יכול להיות משהו מסוכן? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אה ואם אפשר

אלמונית
    10/03/2010

אם בתושבה ייאמר שאין מה לעשות אלא לפנות לרופא אשמח אם תוכל להגיד לי לאיזה סוג של רופא? כירורג ? נשים? ואם יש דרך להמנע מרופא עוד יותר טוב! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהתאור...

ד''ר דוד נויפלד
    11/03/2010

לא נשמע "מסוכן" אלא טורדני.
    בהחלט רצוי להבדק ע"י פרוקטולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו