הוצאת טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת טחורים
    טל
    29/03/2010

לפני שש שנים שילדתי את בני הופיעו לי הטחורים לאחר טיפול במשחה ונרות זה עבר ולעיתים ממש רחוקות חזר אך הטיפול שוב במשחה והנרות טיפלו בזה במיידית, בשבוע האחרון זה חזר ובכאבים חזקים בשבת הלכתי למיון בתל השומר שם רופא כירורג אמר לי לקבוע תור למרפאות חוץ ושיש טיפול היום (שקושרים גומיה משהו כזה וזה יורד) לא ממש הבנתי אבל הוא אמר לי שהמצב שלי ממש טוב ועדין לטחורים אבל שכדאי לי לגשת , יש לי תור ליום רביעי הקרוב בחול המועד אני אמא לילדים קטנים והשאלה שלי האם הטיפול הוא פולשני מדי וכרוך בכאבים חזקים גם לאחר מכן, והאם זה לוקח זמן או שבמקום פרוקטולוג עושה את זה , זה חשוב לי לדעת מידע זה כי האם כדי לגשת ולעשות או לחכות שזה יעבור לבד עד ההתקף הבא והאם שמעת על שיטה זו כי אני קראתי שיש משהו בשם ניקוז או שיש שיטות נוספות שכדי לי לברר ברמה קלה של טחורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוצאת טחורים

הוספת תגובה

• לא מכיר...

ד''ר דוד נויפלד
    29/03/2010

ניקוז.
    קשירה של טחורים פנימיים היא שיטת הטיפול המקובלת בטחורים לא גדולים במיוחד.
    הטיפול הזה לא פולשני (בעיני) ובד"כ כרוך במינימום כאבים. נכון, יש פעמים לא רבות שיש יותר כאבים למשך מס' ימים.
    כל טיפול תלוי במידת הסימפטומים והסבל שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו