מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוצאת טחוריםטל29/03/2010
לפני שש שנים שילדתי את בני הופיעו לי הטחורים לאחר טיפול במשחה ונרות זה עבר ולעיתים ממש רחוקות חזר אך הטיפול שוב במשחה והנרות טיפלו בזה במיידית, בשבוע האחרון זה חזר ובכאבים חזקים בשבת הלכתי למיון בתל השומר שם רופא כירורג אמר לי לקבוע תור למרפאות חוץ ושיש טיפול היום (שקושרים גומיה משהו כזה וזה יורד) לא ממש הבנתי אבל הוא אמר לי שהמצב שלי ממש טוב ועדין לטחורים אבל שכדאי לי לגשת , יש לי תור ליום רביעי הקרוב בחול המועד אני אמא לילדים קטנים והשאלה שלי האם הטיפול הוא פולשני מדי וכרוך בכאבים חזקים גם לאחר מכן, והאם זה לוקח זמן או שבמקום פרוקטולוג עושה את זה , זה חשוב לי לדעת מידע זה כי האם כדי לגשת ולעשות או לחכות שזה יעבור לבד עד ההתקף הבא והאם שמעת על שיטה זו כי אני קראתי שיש משהו בשם ניקוז או שיש שיטות נוספות שכדי לי לברר ברמה קלה של טחורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר...
ד''ר דוד נויפלד29/03/2010ניקוז.
קשירה של טחורים פנימיים היא שיטת הטיפול המקובלת בטחורים לא גדולים במיוחד.
הטיפול הזה לא פולשני (בעיני) ובד"כ כרוך במינימום כאבים. נכון, יש פעמים לא רבות שיש יותר כאבים למשך מס' ימים.
כל טיפול תלוי במידת הסימפטומים והסבל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)