טחור שטופל ע"י ניקוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחור שטופל ע"י ניקוז
    שי
    12/04/2010

שלום ד"ר,
    הופיע לי טחור חיצוני במשך 4 ימים שמאוד כאב. הרופא שבדק החליט לבצע ניקוז שלו. הוא אמר שיתכנו דימומים ויש צורך לשים תחבושות. יש לי תחושה כי הפצע שם נפתח כל פעם מחדש ובפרט כשאני צריך לשירותים. האם הדימום יפסק מעצמו? האם מותר לשבת? האם אפשר ללכת לעבוד כרגיל או לשכב?
    תודה רבה!
    ממתין לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחור שטופל ע"י ניקוז

הוספת תגובה

• אני ...

ד''ר דוד נויפלד
    13/04/2010

אישית לא אוהב לנקז בדיוק בגלל הסיבה הזו.
    סיבה נוספת היא שבד"כ זה נסגר תוך 24 שע' ומתנפח מחדש, ואתה כנראה לא מדמם מהחתך אלא מהטחור עצמו.
    בד"כ זה מסתדר עם הזמן.
    באשר לעבודה - אין אפשרות להנחיה מדויקת.
    להשאר בבית ולנוח זה תמיד טוב אבל לאו דווקא יש לזה כיסוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לניקוז

שי
    13/04/2010

ראשית המון תודה על תגובתך!
    אתה אכן צודק ואני רואה שזה התנפח מחדש.
    בעבר המליצו לי למרוח משחה שמקלה על הנפיחות בשם: Venoruton Gel או בשמה הרפואי:
    O-(beta-hydroxyaethyl)-rutosidea
    והיא העלימה את הטחור שיצא לי בפעם הראשונה בחיי.עכשיו זו הפעם השלישית שהיתה הכואבת ביותר.
    אני ממש מתוסכל-הבצקת קצת כואבת עכשיו-מה אתה ממליץ לעשות? אפשר למרוח את המשחה?
    אני כבר יומיים בבית ונמנע מלשבת על הכיסא אלא רק על המיטה. ניתן לומר שיש שיפור בדימום וקצת בהקלה.האם זה יכול לעבור מעצמו?
    שוב-המון תודה וממתין לתשובתך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאמין...

ד''ר דוד נויפלד
    13/04/2010

שבפעמים הקודמות מה שקבע זה הזמן ולא המשחה.
    כך גם הפעם. הזמן יעשה את שלו.
    בינתיים אתה יכול לעשות קומפרסים 3-4 ביום עם מגבוני פרוקטוגליבנול להקל על הבצקת.
    לחילופין, קומפרסים בתמיסת מלח אנגלי 10%.
    והנשק הסודי שלי - למרוח דבש ע"מ להקטין הבצקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

שי
    13/04/2010

אוקיי, אני מקווה..
    אשתמש בנשק:)

רב תודות שוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לניקוז

שי
    13/04/2010

ראשית המון תודה על תגובתך!
    אתה אכן צודק ואני רואה שזה התנפח מחדש.
    בעבר המליצו לי למרוח משחה שמקלה על הנפיחות בשם: Venoruton Gel או בשמה הרפואי:
    O-(beta-hydroxyaethyl)-rutosidea
    והיא העלימה את הטחור שיצא לי בפעם הראשונה בחיי.עכשיו זו הפעם השלישית שהיתה הכואבת ביותר.
    אני ממש מתוסכל-הבצקת קצת כואבת עכשיו-מה אתה ממליץ לעשות? אפשר למרוח את המשחה?
    אני כבר יומיים בבית ונמנע מלשבת על הכיסא אלא רק על המיטה. ניתן לומר שיש שיפור בדימום וקצת בהקלה.האם זה יכול לעבור מעצמו?
    שוב-המון תודה וממתין לתשובתך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו