קונדילומות בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומות בפי הטבעת
    דניאל
    13/04/2010

אני נשא איידס בן 21 בריא בדרך כלל, עברתי טיפול להסרת קונדילומות בלייזר לפני שבוע בידיוק.
    ביום-יומיים הראשונים הכאב לא היה רציני ואף בכלל ביציאות מפני שהמקום היה רדום עוד מהטיפול. עכשיו אני מתלבט מה לאכול לפניי בכדי שלא יקשה עליי ביציאות מפני שממש כואב לי אבל אחרי חצי שעה זה נרגע כמעט לגמריי.. יש להזכיר שבכלליות כמעט בכלל לא כואב אחרי הטיפול מלבד ביציאות ואחריהם. אותו דוקטור שטיפל בי הביא לי מרשם לשני תרופות משככות כאבים ל-5 ימים ומשחה נגד כוויות למשך שבועיים. רציתי לדעת אם יש אפשרות לנטול איזה משחה מרדימה כדי שפחות יכאב לי ביציאות ואחריהם מפני שהמקום יהיה רדום? בעיקרון שאלתי באותו מקום שעשיתי שמה את הטיפול אם כדאי לקחת משהו בשביל שייקל עליי בכאבים אז הם אמרו שלא מלבד משככי כאבים. בעיקרון אמרו לי ששבועיים פחות או יותר זהו זמן הריפוי ואני רק שבוע מהטיפול.
    הודה לכל תשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומות בפי הטבעת

הוספת תגובה

• כל מה שאמרת ...

ד''ר דוד נויפלד
    13/04/2010

נכון.
    לוקח זמן.
    כמשחה אנסטטית אתה יכול לנסות EMLA 5%.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את המשכה אפשר לרכוש ללא מרשם?

דניאל
    13/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו