מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלום לא עוזר, מיואש, עזרה בבקשה.סובל ומיואש22/04/2010
שלום רב
אני בן 32 סובל מפיסורה כרונית (חוזרת כל מספר חודשים ואני משתמש קבוע בניפדיפין כבר כמה שנים (פעם ביום בדר"כ והרבה בזמן "התקף") זה מונע את ה"התקפים" לרוב אך פעם פעמיים בשנה אני חוטף פיסורה שלא עוברת שבועות שלמים למרות הכל.
כמובן שאני משתמש בכל משחה אפשרית ועושה על מה שניתן למניעה ולטיפול עפ"י הוראות הפרוקטולוגים .
בנוסף אני סובל מטחורים ברמה גבוהה אשר מחמירים מדי פעם .
בנוסף אני סובל מפיסטולה בצמוד לפי הטבעת.
לפי הסימפטומים אני בטוח שכבר הסקתם כמו כולם כי אני סובל מקרוהן ( אף שקטן מאוד ) ולכן אף אחד לא מתקרב לי לפי הטבעת מבחינה כירורגית.
בעת "התקף" הכאבים פשוט בלתי נסבלים והעובדה שככל הנראה אאלץ לחיות עם זה כל חיי מאוד מאוד מייאשת.
בשלב הזה ,אני פשוט מחפש את התרופה או את הפיתרון שיאפשר לי לסבול את הכאבים הנוראיים האלה אשר מונעים ממני כל צורה של חיים נורמליים .
תרופות קונבנציונליות לשיכוח כאבים לא מזיזות לי אפילו במעט כאשר המצב מחמיר, אני חושב שניסיתי את כל התרופות האפשריות במסגרת הנורמה ובאופן יחסי אפילו מעבר לנורמה ו...כלום, אפילו לא הקלה קלה.!
אתופן, וולטרן לסוגיו, נרוסין, ארקוקסיה (אף שלא ניסיתי את הארקוקסיה לאורך זמן) וכל תרופה בסגנון אפילו לא מזיזות לי.
מיותר לציין בכלל את האיבופרופן, דיפירון, פראצטמול ודומיהם .
תאמינו לי, אני כבר חצי רוקח.
בשלב זה כבר לא מעניינים אותי הנזקים הבריאותיים הברורים שבוודאות ייגרמו לי מהתרופות , אם לא למערכת העיכול אז לכבד!
אני מדבר על 12 שנים של סבל , זה בלתי נסבל!!!
הדבר הכי מעצבן שיכולים לומר לי זה, תתמודד! איך מתמודדים עם דבר כזה, אין לי חיים, אני לא מסוגל אפילו להחזיק עבודה כי בזמן התקף אני פשוט משותק לשבועות, מי יעסיק אותי לאורך זמן??
אני אפילו לא מדבר על דברים כמו חופשות ארוכות, חדר כושר, מאמץ כלשהו או דברים אחרים שקשורים להנאה כלשהי מהחיים.
אודה על כל פיתרון אפשרי שעולה על דעתכם כי לרופאים הכי מומחים בארץ שכבר הייתי אצלם, מבלי להזכיר שמות, אין רעיונות או שאינם רוצים לקחת אחריות על מרשמים של תרופות אחרות.
הצילו !!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי...
ד''ר דוד נויפלד22/04/2010אין רעיונות.
נשמע שאתה זקוק לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

