מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלי - והבעיות בעולם התחתוןאלי07/05/2010
שלום - אני כבר כ15 שנה סובל מבעיה כואבת מאוד !!! בפי הטבעת הכאב הוא בלתי נסבל תודה לאל שמקסימום הזמן של התקף כזה שהיה לי זה 50 דקות של גהנום זה כנראה קשור בישיבה מרובה שמצריכה עבודתי כמתופף וכנראה בעיה שנולדה מזה שבתקופת נערותי כל יום הייתי יושב ברצף בין 3 ל-10 שעות ביום ומתאמן בנגינה בנוסף בגלל אי מודעות למה יכול לקרות בעתיד הכסא עליו ישבתי היה די קשה וגם בקוטר לא גדול מספיק ובנוסף לזה אני תמיד הייתי לפחות 20 קילו יותר מהמשקל המומלץ אני זוכר שתמיד כשקמתי אחרי שעות של נגינה הקימה הייתה מלווה בכאב שמתי לב שהתקף כזה שקורה 3 פעמים בשבוע בערך ושמעיר אותי משנתי קורה אחרי יום של ישיבה מרובה יחסית אני סובל מטחורים לפני 5 שנים גם היה לי קריש דם כואב שהוצא ע'י פרוקטולוג מאז תודה לאל שאני מצליח לא לתת להם להרים ראש ע'י תזונה מתאימה ושימוש בהממליס משגע אותי זה שהרופא אמר שאין לבעיה הזו פתרון ונתן לי משחה בשם ניפדיפינה שאני אמור לשים בזמן התפרצות הכאב שאני לא יכול להשתמש בה מכיוון שהדבר האחרון שאני יכול לחשוב עליו בזמן התקף מטורף כזה זה להחדיר משהו למקום מה ידוע לך על הנושא ? האם יש שם לבעיה ? והאם באמת אין לה שום טיפול ? בתודה - אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן...
ד''ר דוד נויפלד09/05/2010נשמע כמו פרוקטלגיה פוגקס = התקפי כאבים ברקטום, אולי מהתכווצות שרירי הסוגר ולכן אפשר לנסות להשתמש בנייפדיפין. אינני חושב שקשור לתפוף.
אין לבעיה פתרון טוב או מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי - והבעיות בעולם התחתון
אלי10/05/20101. כמו שכתבתי - קשה לי מאוד לשים את הנייפדיפין בזמן התקף - האם יש טעם לשים כל יום - האם זה יכול לשמש כמנע ?
2. אפשר לשים יחד עם ה-הממליס ?
3.האם לדעתך זה שזה קורה במיוחד לאחר יום של ישיבה מרובה זה צירוף מקרים ?
4. אם לדעתך זה התכווצות שרירי הסוגר - זכורים לי אולי 3-4 מקרים בילדותי שחזרתי הביתה מבי'ס מת להכנס לשרותים ולא יכולתי כי לא היה לי מפתחות ואימי אחרה לבוא ואני זוכר שהתאפקתי עד שקיבלתי כאב חזק שהרגיש כמו שריר הרקטום מתכווץ כדי לתת צואה ואני עצר אותו (כן אני יודע היום כמה חשוב לא להתאפק) אולי שם נזרעו זרעי הבעיה ?
5. האם זה שילוב של 3 ו-4 ?
אודה לך אם בבקשה תענה לי לפי מספרי השאלות כדי שאבין במדויק .
מצטער לגבי אובססיביותי לעניין - מה הוליד את הבעיה - אני פשוט מכיר הרבה אנשים עם בעיות בפי הטבעת ויודע שבעיות מגוונות שם זה דבר די נפוץ אבל לעזאזל - לא מכיר עוד אחד עם בעייה כזו !
אגב גילי הוא 46
תודה - אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד''ר דוד נויפלד10/05/20101. רצוי לשים המשחה לפני ההתקף.
2. רצוי להפריד.
3. לא מכיר קשר כזה.
4. לא חושב.
5לא ידוע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)