עזרה דחופה לאישה במבוכה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה לאישה במבוכה!
    שירה
    08/05/2010

ברקע הרפס 2 שהתגלה בשנה האחרונה.

לעיתים ובלי כל קשר להרפס כמובן היה לי גירוד בפי הטבעת שהיה חולף מעצמו תחושתי הייתה שזה משהו שנובע בעיקר כגירוי עורי לאחר יציאה.

לאחר שימוש בטיפול מונע להרפס בכדורים ( אציקלו V 400) החלו בעיות בפי הטבעת.הפסקתי עם הטיפול המונע. אבל הבעיות ממשיכות גירודים בלתי ניסבלים ולא חולפים למעלה מחודש

. יש גם נפיחות בכל האיזור. אני מנסה להמנע מגירוד אך אם אני מגרדת גם יכול להיווצר מצב שיורד לי דם כי העור מסביב נסדק. איני רואהשומדבר ספציפי שאמור לעורר חשדי ניסיתי לראות אם אני רואה תועלים אך איני רואה.

אני ממש ממש סובלת ואיני יודעת לאיזה רופא ללכת בנוסף יש לי חשש מללכת נניח לפרוקטולוג אינני רוצה לעשות בדיקות פולשניות באיזור זה ויחד עם זאת יש לי תופעות נוספות שאינני בטוחה אם הן קשורות לזה.

ניסיתי להישתמש בדזיטין וזה לא פוטר את הבעיה ומאוד מפריע לי הריח של המשחה הזו

אין לי אמבטיה בבית אלא רק דוש כך שאיני יכולה לעשות אמבטית ישיבה

כמובן שאני שומרת על היגיינה נאותה גם בלי קשר למצב ועוד יותר עכשיו

מה עושים? למי פונים?

המודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה לאישה במבוכה!

הוספת תגובה

• הכתובת היא...

ד''ר דוד נויפלד
    09/05/2010

רופא עור ומין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות דר'

שירה
    09/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו