פיסורה טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה טחורים
    כואב לי
    25/10/2007

שלום,

אחרי יציאה כואבת בשרותים +כמות דם גדולה על נייר הטואלט .. פניתי לפרוקטולוג, הוא בדק אותי ואמר כי יש לי פיסורה, קיבלתי ממנו מרשם לניפדיפין 4 פעמים ביום אבל כבר ארבעה ימים אני מורח את המשחה והכאב לא עובר וגם לא משתפר.אני משתמש גם בפגלקס כמרכך צואה יש לציין כי הצואה ממש לא קשה,והבנתי שהמשחה גורמת לכאבי ראש דבר שלא קורה לי.עדיין אחרי היציאה היומית יש לי כמות קטנה אבל ממש קטנה של דם ואחרי זה ממש כואב לי.

מה עלי לעשות ? אולי לא רקחו לי את המשחה כמו שצריך בסופרפארם? אולי זה לא פיסורה ? התור הבא שלי אצלו ב- 8.11 ואני לא רוצה לסבול עד אז ...
    האם אני יכול למרוח בנוסף גם משחת פרוקטוגלוינול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה טחורים

הוספת תגובה

• פיסורה

ד''ר דוד נויפלד
    27/10/2007

א. נייפדיפין לא עושה כאבי ראש.
    ב. יתכן שהתרופה לא נרקחה כראוי.
    ג. לוקח עד עשרה ימים עד שמרגישים תגובה משמעותית. אם עד אז לא עוזר בכלל, כנראה שצריך ניתוח.
    ד. אין מניעה מפרוקטוגליבנול. תוסיף גם קצת שמן פרפין בערב ואמבטיות ישיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשתות שמן פרפין?

כואב לי
    27/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ד''ר דוד נויפלד
    29/10/2007

כפית לפני השינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו