טחורים? או פיסורה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים? או פיסורה?
    שירן
    23/05/2010

היי,
    מזה כמה שנים אני סובלת מפצע בפי הטבעת שלפעמים חוזר ואז יש כאבים ביציאות ודימום אדום.
    בעבר בנגיעה הרגשתי כי אכן יש כמו פצע פנימי חיצוני במאמץ... כעת אני מרגישה שיש לי מעין ג'ולה או בליטה קטנה בפי הטבעת החיצוני.

לפעמים לא כואב בכלל, ולפעמים כשזה חוזר זה כואב ביציאה ויש דם כמו כן זה מלווה בכאבים גם אחר כך שעוברים יום אחרי.
    בנוסף אחרי הכאבים בדרך כלל נורא מגרד לי שם.

אני מנסה להיכנס להריון (בטיפולי פוריות) ועד היום דחיתי בדיקת רופא (לא חכם אני יודעת) בגלל שחששתי וכעת אני חוששת יותר להיות כך בהריון ושבלידה אחמיר את המצב.

מלבד זה שאני צריכה ללכת להיבדק (וזאת אעשה) אשמח לשמוע מה אתה חושב?
    האם העובדה שזה מספר שנים בהכרח אומר שאאלץ לעבור התערבות כירורגית??
    (אני בת 25 ללא מחלות או בעיות אחרות אוכלת די בריא אך לא שותה מספיק מים).

אשמח לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים? או פיסורה?

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    23/05/2010

אם כל פעם את קיבלת טיפול שמרני מקסימלי שמקובל ולמרות זאת זה חוזר אז כנראה תצטרכי ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה כאילו בכלל לא קראת את השאלה

שירן
    24/05/2010

אני לא רוצה להיות בוטה או חצופה הרי בכל זאת אתה עונה על שאלות כאן מזמנך הפנוי, אך לפחות ציפיתי להתייחסות רצינית לתשובה.

בשאלה שלי כתבתי שלא ביקרתי אצל רופא מעולם בשל חששותיי.
    אז איך אתה רושם לי אם כל הטיפולים שעברת בעבר?
    בנוסף שאלתי מה בכלל יש לי? וניסיתי לתאר את זה בצורה הכי טובה ובתשובתך בכלל לא התייחסת לזה.

אודה לך על תשובה טיפה יותר מעמיקה אם אתה יכול, אם זאת התשובה שלך ואין לך מה להוסיף יותר אודה על כך גם.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    26/05/2010

בגלל שלא היה לי ברור האם קיבלת טיפול כתבתי "אם.....". במקרה שלא הית אצל פרוקטולוג היגיע זמן להיבדק ולקבל טיפול מתאים. אני לא עושה איבחון דרך אינטרנט אך זה יכול להתאים לפיסורה "פצע... כאבים... דימום...." וג'ולה - אולי זה טחור חיצוני טרומבוטי. אשמח לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה :-)

שירן
    26/05/2010

אני אכן אגיע להיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו