כאבים בבטן תחתונה צד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן תחתונה צד שמאל
    אלמוני
    01/11/2007

שלום רב,
    אני בן 32 ,בשנה וחצי האחרונות יש לי כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל.
    במשך הזמן הזה ניגשתי לרופא (פרוקטולוג) ולאחר בדיקה שאמר לי שזה טחורים ונתן לי את התרופות המתאימות.הבעיה עברה אבל עדיין סבלתי מיציאות רכות וגירודים לאחר ישיבה בשירותים.
    לאחרונה (חצי שנה) הכאבים התגברו,כואב לי יותר בצד שמאל בבטן התחתונה כאשר אני מתכופף קדימה או יושב בעבודה מול המחשב.
    היום כשניגשתי לשירותים היתה לי יציאה עבה מהרגיל ולאחריה ירד דם,אחרי זמן ממושך הרגשתי חום באיזור פי הטבעת ובדקתי עם נייר טואלט והיה דם.
    הייתי רותה לדעת מה לעשות בנידון.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן תחתונה צד שמאל

הוספת תגובה

• תשובה מפלמוני

ד''ר דוד נויפלד
    01/11/2007

אתה מתאר שתי בעיות נפרדות: כאבי הבטן ודמום מפי הטבעת.
    כדי לשלול את הקשר ביניהם יש לבצע קולונוסקופיה קצרה ולראות אם המעי הגס בריא או חולה.
    אם אין בעיה במעי הגס יש לחפש את הסיבה לכאבים בדופן הבטן, אולי שבר כלשהו ולשם כך לבצע US.
    לגבי הדמום יש לבדוק את מצב הטחורים ולטפל בהתאם לממצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

אלמוני
    01/11/2007

קודם כל תודה על התגובה המהירה,
    עשיתי בדיקת US והרופא ראה את זה והכל תקין,גם בדיקת שבר הוא עשה ואמר לי שאין שבר.
    מה עוד לדעתך זה יכול להיות?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

ד''ר דוד נויפלד
    01/11/2007

תקרא בעיון את מה שכתבתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלמוני
    01/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו