טחורים-התקף חריף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים-התקף חריף
    ורד
    01/11/2007

אני חודשיים אחרי לידה. היו לי בעבר פה ושם טחורים, אך לא נזקקתי לטיפול מיוחד. במהלך השבוע האחרון אני סובלת מאד, וחלה החמרה קשה במצבי. יש לי גוש ענקי מחוץ לפי הטבעת, וכאבים עזים,אם כי אין לי דימום בכלל. פניתי לכירורג שהמליץ לי על נרות, משחה ואני עושה אמבטיות. כל זאת ללא הקלה.
    1. עד לפני יומיים הקפדתי להכניס חזרה את הטחורים פנימה, ויכולתי למרות הכאב לעשות זאת, ואז חשתי גם הקלה. עכשיו אני מצליחה להחזירם, אך הם מחליקים החוצה חזרה מעצמם והכאב עז. האם בכל זאת חשוב לנסות להחזירם פנימה? האם זה שלא ניתן להכניסם מעיד על החמרה במצב?
    2. מתי אוכל לצפות להקלה, והם יתכן שכמו שהופיע הטחור כך יעלפ, ויתכווץ?
    3. האם ניתן לטפל ממש רק בחלוף ההתקף?

בתודה מאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים-התקף חריף

הוספת תגובה

• התקף...

ד''ר דוד נויפלד
    02/11/2007

ברור שאם יהיו בפנים יוקל לך.
    תפסיקי עם הנרות.
    מה שחשוב כרגע זה לדאוג שהיציאות תהיינה רכות, אמבטיות ישיבה במים פושרים, וקומפרסים: מלח אנגלי בריכוז 10% ומגבונים אנליים מיוחדים המכילים הממליס.
    תוך מספר חמים המצב ישתפר ואז אפשר יהיה לטפל בהם טיפול דפנטיבי.
    כרגע אפשר לנתח אם כי לא רצוי ובנוסף תחליפי את הכאב הנוכחי בכאב של ניתוח טחורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו