הופעה פתאומית של טחור או משהו שנראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעה פתאומית של טחור או משהו שנראה
    מופתעת
    23/06/2010

היי,
    אני בת 32 עוברת טיפולי IVF אני לא יודעת עד כמה זה קשור ..אך גיליתי היום גוש כואב בפי הטבעת שעונה על התיאור לטחור הוא לא מדמם אלא רק כואב במגע-מרחתי משחת גליבנול בתקווה שיעזור
    שאלתי היא ממה זה הופיע? הייתכן מישיבה ממושכת בסוג העבודה שלי (כמעט שנה שאני מזכירה בחברה) לפני כן עבדתי בעבודה יותר פעילה מבחינתי לא ישבתי כמו היום.או מהרמה של ביתי בת השנתיים לפעמים ?כי חוץ מזה אני לא רואה שום סיבה אין לי עצירות ואני לא מרגישה מאמץ באיזור פי הטבעת לא בישיבה בשירותים ולא כשאני מרימה את ביתי ובטח לא כשאני יושבת במשרד
    מה דעתך הסיבה ומה עושים על מנת למנוע?
    פעם אחרונה שהיה לי טחור זה היה לאחר לידה שזה ברור ועבר ומאז כלום רק עכשיו במפתיע..
    תודה מראש:) ויום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרבה פעמים...

ד''ר דוד נויפלד
    23/06/2010

הדברים האלה קורים ללא סיבה.
    כדאי להבדק ע"י פרוקטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה:)

מופתעת
    23/06/2010

תודה על המענה המהיר
    אך ברצוני להבין האם למרות שאין דימום ומדובר בטחור בגודל חצי אפון די קטן למעשה לא מספיק למרוח גליבנול כדי שזה ייעלם?או שאין סיכוי שייעלם רק ממריחה?
    מביך ללכת בגלל כזה קטן...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכן...

ד''ר דוד נויפלד
    23/06/2010

את צריכה להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו