טחורים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים בהריון
    אפרת
    26/06/2010

אני בהריון בשבוע 24, סובלת מטחורים מאז הלידה הקודמת, כעת חלה החמרה. אני מרגישה את הטחור יוצא בכל יציאה ונאלצת להחזירו בעצמי. היו כאבים קשים ביציאות עם מעט דימום, נפסקו לאחר טיפול במשחת פסטוג'ל. כירורג שבדק אותי אמר שמדובר בפיסורה ונתן לי משחת רקטוצורין. השאלה אם רקטוצורין מטפלת או רק משככת כאבים? כמה זמן אני אמורה להשתמש בה? אני מפחדת מהחמרה בלידה, האם יש משהו שניתן לעשות כעת? אם לא - מה ניתן לעשות לאחר הלידה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים בהריון

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    26/06/2010

רקטוזורין זאת משחה לא לפיסורה, רק לטחורים. חייבת לשמור על יציאות רכות בעזרת דיאטה רבת סיבים ושתיה מרובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרסטו ג'ל

מרסלו גוטהלף
    28/07/2010

לפני מספר ימים חליתי במחלה הכואבת הזאת (טחורים) וחבר שלי המליץ לי על ג'ל בשם פרסטו ג'ל. זה אינו ג'ל רפואי אך דיברתי עליו עם הרופא שלי וגם הוא אמר לי ששמע עליו וכי אין מה להפסיד. לפי דעתי אין מוצר טוב ממנו לנושא הטחורים. תוך פחות מדקה מרגע שמרחתי את הג'ל כבר יכולתי לתפקד כאילו שלא היו לי טחורים אף פעם. קניתי את המוצר בבית המרקחת שליד ביתי ואני אומר תודה על הרגע שחבר שלי המליץ לי עליו.
    תודה רבה לממציא הפרסטו ג'ל!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו