האם מדובר בטחורים או פיסורה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מדובר בטחורים או פיסורה ?
    אלה
    28/06/2010

מיזה כמה ימים אני סובלת מכאב עז בעת היציאות המיתבטה בצריבה וכאב חד המלווה בדימום קל !
    הינני לאחר 3 לידות ,לידה אחרונה היתה ליפני כ3 חודשים [ לידה טיבעית ללא אפידורל] .
    באזור פי הטבעת ישנם בליטות קטנות שעד כה לא כאבו אך מעט הפריעו . לאחרונה היציאות כואבות .
    האם זה באמת טחורים או פיסורה [ סדקים / פצעים] ?
    מה אפשר לעשות? ואיזה מישחה יכולה לרפא את הסדקים ?

לתשובתך אודה אלה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעבר .. לאחר לידה ראשונה ...

אלה
    28/06/2010

בעבר לאחר לידה ראשונה ללא אפדורל (3 לידות טבעיות ללא אפדורל) הבחנתי בבליטה באזור פי הטבעת . הבליטה לא כאבה ולא היה דימום. היציאות סדירות אך לאחרונה הרבה פעמים אני עוצרת את עצמי להתרוקן מרוב כאב באזור בזמן היציעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעבר .. לאחר לידה ראשונה ...

אלה
    28/06/2010

בעבר לאחר לידה ראשונה ללא אפדורל (3 לידות טבעיות ללא אפדורל) הבחנתי בבליטה באזור פי הטבעת . הבליטה לא כאבה ולא היה דימום. היציאות סדירות אך לאחרונה הרבה פעמים אני עוצרת את עצמי להתרוקן מרוב כאב באזור בזמן היציעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע כמו ...

ד''ר דוד נויפלד
    29/06/2010

פיסורה.
    כדאי שתבדקי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו