שלום רב לדוקטורים,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב לדוקטורים,
    נעה, 35
    30/06/2010

אני עברתי לפני חודשים ניתוח להסרת קונדילומה בפי הטבעת.
    בעלי הלך להבדק ונמצא נקי מן המחלה.

נאמר לי בפגישה לפני חודש ומעט אצל הגניקולוג אשר ביצע את הניתוח, כי תוך חודש אוכל לחזור לקיים יחסי מין אנאלים, מהם אני ובעלי מאד נהנים.
    ואכן, ניסינו זאת לפני כמה ימים, וסבלתי מכאבים חדים לא של הרחבת החור, אלא של ממש פתיחה של העור (אולי של הפצעים) שמאד שרפה.
    מאז כואב לי בזמן יציאות ומקלחות.
    אני יודעת שהרופאים לא יודעים את משך תקופת ההחלמה ב-100%, העניין הוא דווקא שאני הרגשתי שממש התרפאתי.

העניין מאד פוגע לי ביחסי המין עם בעלי.
    מה ניתן לעשות כדי לזרז את ההחלמה?
    האם יכול להיות שהתחושה נגרמה עקב הצרת החור לאחר שבמשך זמן כה רב לא קיימנו יחסי מין אנאלים? לא הרגשתי מעולם דבר כזה. מעולם לא הייתה לי בעיה בכלל עם חדירה אנאלית.
    אני ממש אובדת עצות.
    תודה רבה מראש לכם, עבודתכם היא עבודת קודש!
    שאו ברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב לדוקטורים,

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    30/06/2010

קודם כל בקונדילומות בפי הטבעת חייב לטפל פרוקטולוג ולא גינקולוג כי חשוב לבדוק ולטפל גם בתןך התעלה אנלית.
    בהחלט ישנה אפשרות של הצרות של פי הטבעת בעיקבות הניתוח שעברת אן טראומה מכנית שגרמה לפיסורה. אשמח לבדוק אותך ולתת המלצות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו