שערה הפוכה בעצם הזנב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שערה הפוכה בעצם הזנב
    חיילת
    11/07/2010

שלום, עברתי ניתוח לפני 3 שנים לניקוז שערה הפוכה זה היה ניתוח דחוף ולא תפרים בהרדמה מלאה, עכשיו השערה חזרה לי והיא תת עורית כ1 סמ מתחת לעור, רואים את הבעיה רק באולטראסאונד הרופא המליץ לי על ניתוח להסרה מהשורש של השערה גם בהרדמה מלאה והחודש אני צריכה לבצע את הניתוח רציתי לדעת מה הניתוח שונה מהפעם הראשונה וכמה ימי החלמה זה? האם יש סכנה יותר מהניתוח הראשון?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שערה הפוכה בעצם הזנב

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    12/07/2010

אז היה ניתוח דחוף רק לניקוז אבצס, עכשיו ניתוח אלקטיבי לצורך ניקוי של כל התעלות. ישנם הרבה סוגי ניתוחים ולא יודע מה יעשו לך אך החלמה לפחות כ-חודש ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד משהו..?

חיילת
    12/07/2010

הניתוח הזה יותר מסובך וקשה מהקודם? האם אתה יודע שבבית חולים מאיר יש רופאים מנתחים טובים? כי קראתי פה שלמישהי הגיעו עד עצם הזנב וגירדו קצת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    13/07/2010

ניתוח קצת יותר גדול מהקודם אך לא מאוד מסובך. ד"ר נויפלד שגם מנהל את הפורום מ"מאיר".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו