טחורים לאחר דיאטה מוצלחת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים לאחר דיאטה מוצלחת.
    ירון
    07/11/2007

ירדתי בשנה וחצי האחרונות כ 48 ק"ג. בדיקות בדם שלי חזרו לנורמאל (תפקודי כבד - ALT, כולסטרול, גלוקוז, CPK, לחץ דם ועוד). הכל נהדר, אני רץ ופעיל אבל:
    למרות שאני אוכל המון סיבים פירות וירקות אני סובל מיציאות קשות שגמו לי לאחרונה לטחורים.
    הכאבים איומים ולמרות משחה ותזונה לא משתפר המצב.
    תודה מראש,
    ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים לאחר דיאטה מוצלחת.

הוספת תגובה

• דיאטה...

ד''ר דוד נויפלד
    08/11/2007

כל הכבוד!
    אבל נשמע לי כתופעה שכיחה אחרי דיאטה חריפה - התפתחות פיסורה.
    צריך להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, נבדקתי, אבל...

ירון
    08/11/2007

נבדקתי אצל כירוג והוא אמר שמבחינה כללית הכל בסדר למעט טחורים פנימיים (שאני חושב שיצאו מעט). בכל מקרה הוא שלח אותי לתזונאית... אני יודע מה לאכול (בין השאר מקריאה כאן), ורופאת המשפחה רשמה לי משחה ונרות (שכרגע את הנרות לא ניתן להשיג בארץ). בכל אופן אני מאוד סובל ומוכן לסבול לתקופה מסויימת, אבל השאלה הגדולה: האם זה יעבור לחלוטין בעתיד?
    שוב תודה,
    ירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם...

ד''ר דוד נויפלד
    08/11/2007

אם זה פיסורה כמו שאני חושד צריך טיפול ספציפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו