גירוד בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בפי הטבעת
    מיכאל
    18/07/2010

שלום רב!
    קוראים לי מיכאל, אני בן 21 ולפני כשנה חליתי בדיזנטריה, במהלך המחלה השתמשתי רק בנייר, ועל כן גרמתי לפצע בפי הטבעת, עם כאשר הבנתי שהנייר הוא האשם עברתי לשימוש במגבונים, והמצב הוקל והמשכתי להשתמש במגבונים.
    לפני כחצי שנה חליתי שוב במחלה זאת, אך בשמיכות למחלה זו התחיל לגרד לי פי הטבעת, בהתחלה לעיתים רחוקות ולאחרונה המצב הפך לכמעט יום יומי, בשביל להמנע מגירוד אני נמנע מלעשות הליכות ארוכות
    יש לציין שניגוב בשירותים מראה על דימום קל, ולפעמים אף אפשר לראות קצת בריחת צואה על התחתונים (ממש קצת)
    אני יודע שדרך האינטרנט אי אפשר לתת פתרון מדוייק, וברצוני רק לדעת איזה מחלות אפשריות במצב שלי על מנת שאלמד עליהם טרם הליכתי לרופא.
    ובנוסף, משחה מקומית להקלה בגרד שהמליץ לי עליה הרוקח בסופר-פארם לא עזרה-כמובן לאחר שסיפרתי לו מה הבעיה
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד בפי הטבעת

הוספת תגובה

• מה השאלה...?

ד''ר דוד נויפלד
    19/07/2010

שלשולים מגרים את אזור פי הטבעת. יכול להיות שאתה זקוק למשחה אנטיביוטית.
    צריך להבדק (ולא ע"י רוקח!).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!

מיכאל
    20/07/2010

אינני סובל משלשולים,
    והשאלה שלי היא: איזה מחלות אפשריות מהתסמינים שהסברתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו