טחור חיצוני יכול להיות קשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחור חיצוני יכול להיות קשר
    רועי
    27/07/2010

יש לי כאב באזור ולעיתים נפיחות לאחר קיום יחסי מין,
    האם יכול להיות איזשהו קשר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    27/07/2010

יכול להיות במיוחד ביחסי מין אנליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש לא בסוג הזה... הכוונה לרגיל

רועי
    28/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחורים חצוניים ככואב :\

הדס :>
    29/07/2010

בס''ד שלום שמי הדס ואני בת 17 וחצי לפני שלוש שנים היה לי במשך חודש טחורים חצוניים היה לי ממש כואב לא יכלתי ללכת לעמוד כאבים שפשוט איפשר לתאר אחרי טיפול מרופא מישפחה וחירוג עבר לי הטחורים לפני 4 חודשיו התחיל לי שוב הטחורים אני מדממת במשך חודשיים הטחורים מתנפחים הצואה יוצאת לי קשה , ואני מאוד מפחדת לעשות כי זה ממש קשה , יש מצבים שאני לא ואז זה נישמר לי והופך להיות ממש קשב ,כואב לי , ואני מפחדת פחות מחודש הופנתי על ידי רופא משפחה לבית חולים הדסה בנימצא בירושלים , שם טופלתי על ידי כירוג ונתנו י משכה של טחורים ושמן וגם קניתי מגבונים מיוחדים, הדימון הפסיק לי ,אבל כואב לי אני לא יכולה עם הכאבים ואין לי פתרון .

בברכה

הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל...

ד''ר דוד נויפלד
    01/08/2010

חובה להסדיר היציאות - תוסף סיבים + שתיה מרובה.
    תתיעצי בפרוקטולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו