פיסורה ו/או טחורים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה ו/או טחורים?
    אריאל
    10/09/2010

שלום,

אני סובל כבר כשנתיים וחצי מפיסורה, אשר אובחנה על ידי פרוקטולוג אצלו ביקרתי כבר שלוש פעמים, ובכל פעם פעלתי על פי המלצתו ומרחתי ניפדיפין, שמרתי על הגיינה, תזונה וכו'. לפני כחצי שנה גיליתי את הפג-לקס אותו אני לוקח כל ערב ומאז לא הייתה לי יציאה קשה אפילו פעם אחת. באופן טבעי חל שיפור מאז אך עדיין יש כאבים.

לפני כמה שבועות הסתכלתי באמצעות מראה על פי הטבעת ושמתי לב שבהיקף של פי הטבעת יש לי שתי בליטות שלא זכור לי שראיתי קודם ולכן חשבתי שאולי יש לי טחורים (למרות שזה לא ניראה כמו וריד נפוח או משהו כזה). לכן החלטתי לנסות למרוח פרוקטוגליבנול והפלא ופלא זה שיכך מאד את הכאבים. עדיין, לאחר כל יציאה יש מעט כאב והכאב כמעט עובר לאחר שאני מורח פרוקטוגליבנול.

אני מאד מבולבל מכל המצב. קבעתי תור לפרוקטולוג לעוד כמה שבועות אך אשמח לשמוע חוות דעת נוספת מפי בעלי ניסיון.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה ו/או טחורים?

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    10/09/2010

נשמע לי כמו קפלי עור (טחורים חיצוניים) אך בהחלט יש לבדוק. בינתיים תשמור על יציאות רכות עד הבדיקה ומשחה לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    10/09/2010

נשמע לי כמו קפלי עור (טחורים חיצוניים) אך בהחלט יש לבדוק. בינתיים תשמור על יציאות רכות עד הבדיקה ומשחה לפי הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו