מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה רבה על העזרה והיעוץ!!
12304/10/2010אני מבינה שזה משחק מסוכן מידי !!!
למרות שלא ענית בצורה ישירה
האם הבנתי נכון ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה והיעוץ!! - תגובה
ד''ר דוד נויפלד05/10/2010זה לא משחק ואוי לו למי שמתייחס כך לנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה תשובות !!!
12306/10/2010אני צריכה תשובות לשאלות
הלכתי לרופא בעקבות אזהרתך
הרופא שלי לא כל יודע !!! (אני כותבת לך לאחר חצי שעה מביקור אצל הרופא, לטענתו הוא לא שמע על החדרת צינור חוקן לגוף באורך מטר,הוא שאל אותי איך אני מרגישה, אמרתי לו שאני מרגישה טוב ואין לי שום תופעות לואי, אדרבא אני מרגישה נמרצת יותר, אך הוא לא ידע לענות על שאלותיי)
האם תוכל להמליץ לי על רופא שכן יודע, אשמח אם זה יהא דרך האינטרנט (הרופא שלי, שאל שאלות די מביכות שאני לא ששה לענות, באופן ישיר, הוא הסתכל עליי כאילו אני, מופקרת- לפחות כך הרגשתי)
דרך אגב חברי ניסה אתמול שוב לחזור על הטקס, אך סירבתי כל עוד איני יודעת בבטחה מהם ההשלכות...
הוא היה די מאוכזב .. אני מאוד אוהבת אותו ... הלכנו לישון ללא שום יחסים ואני לא רוצה לאבד אותו!!!
עזור נא לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה תשובות !!! - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/10/2010חביבתי, לא מחדירים צינור באורך מטר דרך פי הטבעת! זה מסוכן! אפילו בבית חולים לא עושים זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש בעיה בעצם החדרת המים?
בן08/08/2011או שזה רק באורך הצינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
12307/10/2010,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא השב לי על השאלות עוד היום!!!!
12305/10/2010חברי מאוד נהנה מהתהליך...
לי לא אכפת ...
ברור שאנו משתמשים בקונדום...
מה שחשוב זה שאם הוא מכניס לגופי צינור גומי של חוקן באורך כמטר!!!! ולאחר כמעט 2 ליטר של מיים וסבון גוף....
1. האם זה מזיק או מסוכן ??
2. אם כן.. בתדירות של פעמיים בשבוע האם זה בסדר ???
3. האם יש לזה השלכות בעתיד ???
דרך אגב הגעתי לשלוש אורגזמות!!!!! בזה אחר זה כשחברי הביא אותי כשצינור החוקן עדיין בגופי ולפני שקיימנו יחסי מין בכלל עד לשכרון חושים ולאות גדולה
האם זה בסדר ???
מצפה לתשובה בהקדם!! היום חברי צריך לחזור מהצבא והוא אוהב את כל הקטע הזה וטוען שזה גורם לא תענוג והנאה עצומה.. קשה לי מאוד לסרב לו!!!
מה גם שהוא מענג אותי בעינוגים שאף בחורה לא זוכה להם...
נא השב בהקדם בכדי שאוכל להראות לו את תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעיפי את החבר שלך לעזאזל!
דנה08/08/2011כי אם זה מה שהוא מכריח אותך לעשות- רק כי הוא "נהנה מזה" אז שינסה את זה על עצמו קודם, ואז שיגיד אם זה נורמלי לעשות את זה למישהו אחר!
זה לא נורמלי, זה מסוכן, והחבר הזה מגעיל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוקן עמוק האם זה מסוכן ??12304/10/2010
שלום
אני בת 20.
לאחרונה החלנו לקיים יחסי מין אנאליים, בפעם האחרונה יצא לו קצת ככי על האיבר שלו, והוא נגעל מיזה!! למרות שעשיתי חוקן עם ברז האמבטייה.
חברי קנה מכשיר חוקן והחליט לעשות לי חוקן, בתחילה לא התנגדתי... לאחר מספר פעמים שעשה לי חוקן (דרך אגב הוא די נהנה לעשות זאת)
אתמול הוא הכניס לי את הצינור ללא הפייה לתוך פי הטבעת וטען שכדאי לעשות חוקן עמוק יותר ...
כך הוא הכניס לי כמעט את כל הצינור (בערך מטר!!!) ואז הוא הכניס לי בערך 2 ליטר מיים עם סבון
בכדי שאני אסכים לעשות זאת שוב.. הוא הביא אותי לאורגזמה עם לשונו וכן עשה פעולות שפשוט הייתי בעננים..
ראיתי שהוא נהנה מכל העסק ...
רציתי לדעת האם זה מסוכן ויכול להזיק לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוקן עמוק האם זה מסוכן ?? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד04/10/2010כל חוקן, אם נעשה בצורה לא זהירה יכול להיות מסוכן כיוון שיכול לגרום לפצוץ במעי. צריך להזהר.
יש עוד דרכים להגיע לאורגזמה מלבד מין אנלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחבר שלי אוהב לשחק לי שם
12304/10/2010האם תוכל ללמד אותי איך להסביר לו שיעשה זאת בצורה זהירה!!!
האם להכניס את הצינור כ - מטר!!! לתוך גופי זה בסדר בהנחה שזה נעשה בצורה זהירה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחבר שלי אוהב לשחק לי שם - תגובה
ד''ר דוד נויפלד04/10/2010שום פנים ואופן לא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)