אחרי ניתוח טחורים ופיסורה דרגה 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח טחורים ופיסורה דרגה 4
    זהבה
    10/10/2010

בתאריך 3-10 עברתי באסותא ניתוח טחורים ופיסורה והיום שבוע אחרי הכאבים איומים ביציאות בשירותים הסבל איום גם עם שימוש במשלשלים שום משכך כאבים לא מועיל ונאלצת ללכת לזריקת וולטרן והחשוב מכולם לא נפטרתי מתחושת העוקץ כמו דקירה חדה וכואבת בפתח פי הטבעת גם ביציאות בשירותים ובכלל בכל תנועה שאני עושה לרבות צחוק התעטשות בכי ושיעול אני מרגישה כאילו עומד סכין חדה על הפתח והכאב חזק.מה עליי לעשות האם יש אפשרות שהפיסורה קיימת עדיין או שנפתחו תפרים כי בניתוח לא הועלתי כלום אם תחושת הכאב והעוקץ בשירותים עדיין קיים אנא עזרו לי אני סובלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח טחורים ופיסורה דרגה 4 - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    10/10/2010

ומה אומר המנתח שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה תשובה של סנדלר לא של רופא

מיואשת
    19/10/2010

תשובה כזו של רופא בשביל מה צריך להתייעץ בפורום לדעתי אין שום רופא כירוג שיודע לטפל בפיסורה וגם נתוח לא עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה תשובה של סנדלר לא של רופא - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    19/10/2010

תודה על המחמאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו