טחורים ופיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים ופיסורה
    מעיין
    14/10/2010

שלום אובחנתי כסובלת מטחורים ופיסורה אני מרגישה התכווצויות נורא חזקות שמגבירות תחושה של גזים בבטן האם יש קשר בין שני הדברים פיסורה או טחורים שמגבירים גזים?
    אין לי שליטה על זה אני מרגישה התכווצויות מאוד חזקות בפי הטבעת בשכיבה על הגב והצד אמרו לי שהפיסורה הפצע מאוד עמוק האם מומלץ ניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים ופיסורה

הוספת תגובה

• טחורים ופיסורה - תגובה

ד''ר מרט חייקין
    14/10/2010

פיסורה וטחורים לא מגבירים גזים. אם קבלת טיפול שמרני אופטימלי על ידי פרוקטולוג ואין שיפור יש לחשוב על הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכווצויות מאוד חזקות ואז יש בריחת

מעיין
    14/10/2010

שלום ותודה על התשובה יש לי התכווצויות ותחושת תזוזות חזקות בפי הטבעת יש שם פיסורה וטחורים ואז יש בריחת גזים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכווצויות מאוד חזקות ואז יש בריחת - תגובה

ד''ר מרט חייקין
    15/10/2010

תלכי לביקורת אצל פרוקטולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו