מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום בצואהאילנה18/10/2010
שלום.
אני בת 22 ובשבוע וחצי האחרונים גיליתי כי ישנו דם בצואה שיוצאת. הדם טרי ואינו מעוכל.
עברתי בדיקת דם כדי לראות האם ישנו איבוד דם סמוי וההמוגלובין שלי עומד על 11.6 ונאמר לי כי כנראה עקב איבוד הדם היחסי שהיה לי. רופאת המשפחה שלי הפנתה אותי לפרוקטולוג ממוחה כיון שלא ידעה לאבחן את הבעיה אחרי בדיקה שיטחית של פי הטבעת. ושללה תחורים. לצערי לא הצלחתי לתאם תור לרופא עד ה2.11 (בעוד כשבועיים)
שאלתי היא, ממה יכול להיגרם הדימום שציינתי? והאם אם סיבה לבהלה ולנסות להשיג רופא אחר המתמחה בתחום, לתאריך קרוב יותר, כדי לאבחן בוודאות ממה נגרם הדימום? יכולות להיות השפעות לזה שהדימום יימשך עוד שבועיים בלי לאבחן ולתת טיפול מתאים?!
אשמח לתשובתך המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בצואה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד19/10/20101. עם המוגלובין כזה או שאת מדממת המון או שיש בעיה נוספת (?ווסת).
2. רצוי להבדק ע"י פרוקטולוג. אם צריך יש מסלולים עוקפים לקצר זמן ההמתנה.
3. הכי מתקבל על הדעת שהדמום שאת מתארת נובע מטחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- דם בצואה
אילנה19/10/2010תיקון טעות. יש לי המוגלובין 11.8. ולא קיבלתי מחזור ב3 שבועות האחרונים מאז החל הדימום. (אני צריכה לקבל מחזור במהלך השבוע הקרוב). האם דימום הווסת בשילוב הדימום בצואה יכול להוביל לרמת המוגלובין כזו או שמא יש דימום נוסף שאינו מודעת אליו?
חשוב לציין כי התחלתי לחוש עצירות במהלך השבועיים האחרונים.
האם על פי נתונים אלו כדאי להשתמש בדרכים העקיפות לצורך קביעת תור מוקדם יותר או פשוט לחכות עד ב2.11?
בנוסף, אני נורא חרדה מהסיבה שקראתי מאמרים על הנושא, המקשרים ביחס ישיר את הבעיה לסרטן המעי הגס. האם קיימת אפשרות זו גם בשכבת גילי?
אשמח לתשובתך בשנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- דם בצואה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד20/10/2010א. תלוי במידת הדמום בווסת. הסיבה מס' אחת לאנמיה באשה צעירה - ווסת חזק מדי.
ב. בשכבת הגיל שלך - סרטן המעי הגס נדיר ביותר. לעומת זאת, טחורים לא נדיר.
ג. ההחלטה לגבי מסלול עוקף היא שלך ומידת הלחץ בו את נמצאית. שבועיים זה לא נורא רחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)