מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית טחורים..בשלב אחרוןדניאלה21/10/2010
שלום אני בת 18 ומזה שנה אני סובלת מטחורים..כמובן שהזנחתי מבושה.. הכאבים באים לי לשבועיים ונעלמים לשבועיים בערך.. ככה זה כל פעם
אבל אני ממש סובלת ואני אומרת לעצמי לא נורא עוד מעט יעבור אז נסבול.. אני מאוד מתביישת לפנות לרופא ולפי מה שקראתי אני נמצאת נראה לי בשלב האחרון של הטחור.. זה בכלל טבעי שבגילי יופיעו טחורים?? ויש דרך לטפל בלי לפנות לרופא? או שבמצב שלי זה כבר מצריך טיפול כירורגי ודחוף? כי אני ממש מזניחה..
ומה הסכנות של הזנחה כלכך ארוכה בלי שום טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית טחורים..בשלב אחרון - תגובה
ד''ר דוד נויפלד24/10/2010למה כמובן...??
את יכולה לטפל איך שאת רוצה אבל בלי להבדק ולבדוק, אינני יכול להמליץ...
מי אמר שזה בכלל טחורים??
וכן בגילך בהחלט יש טחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבעיה..
דניאלה25/10/2010כי קראתי את התסמינים של טחורים..
לאחר הצואה לפעמים יורד דם ובזמן הצואה יש כאבים ואח'כ קצת קשה לתפקד נורמאלי כמו פעולות בסיסיות של לשבת, ללכת והרגשתי בפי הטבעת כמו פצעון כזה.
אז אם לא טחורים, אז מה זה עוד יכול להיות??
ולא כמובן פשוט אני מתביישת מאוד לפנות לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבעיה.. - תגובה
ד''ר דוד נויפלד25/10/2010אם את רוצה להיות הרופאה של עצמך, שיבוסם לך.
את צריכה לעבור בדיקה.
מהסיפור שלך בהחלט יכולה להיות פיסורה.
הטיפול אז שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)