דם בצואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בצואה
    יסמין
    27/10/2010

שלום אשמח מאוד אם תעזרו לי השבוע באחד הימים הרגשתי כאבי בטן ממש חזקיםומוזרים שגרמו לי גם להרגיש בפה שכאילו בא לי להקיא.. בכול אופן הכאבים האלא הריצו אותי הרבה לשירותים קרוב ל5 פעמים בתווך של5 שעות עד שעליתי לבית חולים ליפני שעליתי לבית החולים נבדקתי במרלמ הקרוב לביתי והרופא לא מצא דם כאשר עשה את הבדיקה אם האצבע ושלל טחורים מרוב שהרופא הכאיב לי לא יכולתי שיגעו באזור שוב והייתי גם מיובשת אז קיבלתי נוזלים מה שברצוני לדעת אם הדם שייה לי בצואה רק בצואה היה פעם אחת על הנייר ממש טיפה כאילו פצע שקילפתי ודם ממש חלש הוא לא הייה חזק מבחינת הצבא עכשיו אחרי הפעם הזו שגיליתי את טיפת הדם שמתי לב יותר לצואה ואז ראיתי שאני משלשלת דם בנוסף לצואה ופעם האחרונה היה רק דם ושוב צבע חלש אם כמו הפרשות בעבר סבלתי בצא מהמעיים משהו כמו דלקת שהייתה וטופלתי רק בכדורים נגד צרבת אז כי זה הייה מגביר לי את הכאב אם תוכלו לעזור לי ולהגיד מהה זה בערך אשמח תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בצואה

הוספת תגובה

• דם בצואה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    28/10/2010

מבלי לבדוק לא אוכל להגיד לך מה זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו