פיסטולה- מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסטולה- מספר שאלות
    אלי כהן
    05/01/2011

שלום, לפני כחודש עברתי ניתוח לניקוז אבצס אנאלי, כעת יש לי פיסטולה.
    רציתי לדעת מהם הסיכונים בניתוח, מה השכיחות שלהם? וממה זה נובע? כיצד נוצרת הפיסטולה בגוף? מזון? הגיינה?
    אני סובל מעצירות עוד מגיל צעיר (מהיום שאני זוכר את עצמי) עשיתי את כל הצילומים והבדיקות שיש ולא מצאו כלום, אמרו לי שזה בגלל שהגוף שלי גודל מהר אז האיברים הפנימיים גדלים מהר מהצפוי (לי זה נשמע בריחה מהאמת), כיום אני בן 22 וזה קצת מוזר לי שיש לי בעיות מסוג כזה בגיל צעיר.
    כמו כן אני מאוד טרוד נפשית בקשר לניתוח ולבדיקות, כיצד אני יכול להרגיע את עצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסטולה- מספר שאלות

הוספת תגובה

• פיסטולה- מספר שאלות - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    06/01/2011

אין קשר בין העצירות לפיסטולה.
    העצירות במקרה שלך נובעת מדיאטה לא נכונה והרגלים לא טובים (הרי לדבריך עשית את כל הבדיקות והכל תקין).
    פיסטולה היא מחלה שכיחה וקיימת בכל הגילים - כולל ינקות.
    בד"כ הביטוי הראשוני שלה הוא באבצס. אחרי ניקוז כמחצית החולים מפתחים פיסטולה. אין משהו שאתה יכול לשנות. זה קיים וצריך אז לטפל, זה לא יחלוף מעצמו. הטיפול הוא אז כירורגי ויש מגוון ניתוחים בהתאם לממצאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו