פיסורה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה!
    אסתי
    18/01/2011

שלום אני בחורה בת 41 הייתי אצל רופאה כרוגית ומצאה שיש לי פיסורה, אני גם סובלת מי טחורים פנמיים ונראה שביציאה הם פשוט יוצאים ובזמן האחרון גם שאין לי עצירות, שאלה? האם פיסורה אמורה לישרוף כי אני מרגישה צריבה ושרפה וכאב אמום רופא נתנה לי מישחה פדפין ואני אמורה לבוא אליה בשבוע הבא להבדק מרחתי עזר מעט ועכשיו שוב כואב מעט ושורף וזה נראה שלא עוזר לי. בימים האחרונים החלטתי שמשחה זה לא מספיק ומקווה שאמבטיות אולי יעזרו לי. אין לי דימום בפיסורה מה שאני שומעת מהרבה אנשים שאומרים שיש דימום, מה שכן יש לי דימום מהטחורים וקרה שטחור התפוצץ לי והתקבץ וירד לי המון דם. לכן אני שוקלת אם לעשות ניתוח טחורים. אז השאלות שלי הן:

1. אם משחה לא עזרה לי לפיסורה יפנו אותי לניתוח לאחר טיפול של שלש שבועות?

2. האם פיסורה אמורה לשרוף.?

אני רוצה לציין שאני סובלת הרב מי גזים וגרפסים וכל הזמן משחררת מי למעלה ומי למטה כבר יותר מי חצי שנה וזה לא עובר, רוצה לציין שעשיתי את כל הבדיקות קולנוסקופיה לפני שנה, בגלל הסטוריה משפחתית, אנדסקופיה בדיקת קיבה והכל היה ונראה תקין, אפילו בדיקת אולטרסונד עשיתי פעמים וגם היה בסדר בגלל התלונות של הגזים. ואני כבר מיואשת.

לג לכן אני שואלת האם יכול להיות שפיסורה גורמת לגזים בבטן או לחלופין טחורים שמתפתחים ונמצאים כבר הרבה שנים? אשמח מאוד לתגובתכם בהקדם!!תודה והמשך ערב נעים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה!

הוספת תגובה

• פיסורה! - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    19/01/2011

1. אם המשחה לא מספקת - אפשר לעשות ניתוח לפיסורה (או להמשיך לסבול). באותה ההזדמנות אפשר לשלב עם ניתוח טחורים.
    2.הפיסורה יכולה להתבטא בכל מיני צורות, אחת מהן היא בהרגשת שריפה אחרי היציאה.
    3. "גזים" לא נגרמים ע"י טחורים או פיסורה אלא תלויים בדיאטה מחד ומהאוויר שאנחנו בולעים. כדאי אולי שתעזרי בדיאטנית טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו