כמה זמן מותר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן מותר?
    תמר
    19/01/2011

כמה זמן מותר להשתמש בניפדיפין? בשנתיים האחרונות אני סובלת לתקופות קצרות שהולכות ומתארכות, כיום אני כבר כ3 חודשים משתמשת במשחהועדיין מרגישה שורף קצת, ולמעשה חוששת להפסיק להשתמש כי בפעם האחרונה שהפסקתי זה חזר ובגדול. סה"כ הייתה לי הפוגה של כחודש לפני פרק הזמן הזה של ה3 חודשים.
    אגב, אין לי בעיה של יציאות, הן תקינות וקבועות.

מה עושים? אפשר להמשיך להשתמש?עד מתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה זמן מותר?

הוספת תגובה

• כמה זמן מותר? - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    19/01/2011

ין הוריות מקוריות ומדויקות כיוון שכל הטיפול הזה מבוסס על נסיון הסתכלותי לא מבוקר. התרופה לא "מוכרת" בהתוויה זו. היא לא מסחרית אלא רקוחה בידי רוקחים.
    בד"כ אנחנו ממליצים על קורס של ששה שבועות ואם אז חוזר - ממליצים על ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ושאלת הבהרה

תמר
    20/01/2011

תודה רבה.
    יש תרופה אחרת?
    אסור שאשתמש יותר מ3 חודשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ושאלת הבהרה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    20/01/2011

ממליץ על ניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.ואחרונה..

תמר
    21/01/2011

ובגלל שאני לא יכולה בימים הקרובים עקב חופשה בחו"ל האם זה יהיה נורא לקחת עוד סיבוב של טיפול במשחה? השלישי ברצף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו