לאחר ניתוח במעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח במעי
    נועה
    20/01/2011

דוקטור שלום,
    מבקשת לשאול שאלה עבור שכן:
    קשיש לאחר ניתוח במעי להסרת גידול סרטני, בניתוח הורד רק החלק הנגוע, זמן מה עבר מאז הניתוח.
    בכל פעם שמבקש לצאת מהבית אפילו לשהייה קצרה ביותר מחוצה לו הוא מרגיש צורך ללכת לשירותים, לא יכול להתאפק ומשלשל.מסרב לשים טיטול למבוגרים או משהו בסגנון,מרגיש לא בנוח ובושה.בשל כך ממעט לצאת מהבית אם בכלל מהחשש שהוא יתפס במצב הזה ולא יהיה לו שירותים בקרבת מקום. אציין שהוא נקי מהמחלה ובעיקרון לא נמצא דבר כלשהו לא תקין עם פעולת המעי לאחר הניתוח.מה הכיוונים שיש לבדוק? האם זה עניין פסיכולוגי או דבר שיש עניין בריאותי ספציפי היכול להביא למצב זה?אני אשמח לקבל הדרכה כלשהי כיצד אפשר לעזור לו.
    הוא במצב פיזי שמאפשר לו לצאת באופן עצמאי מהבית וחבל לי וגם לאישתו לראותו מדוכדך בשל כך.
    תודתי נתונה מראש,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח במעי

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח במעי - תגובה

ד''ר מרט חייקין
    21/01/2011

כמה זמן הוא אחרי הניתוח? איזה ניתוח עבר? כריתת רקטום ? כריתה תת-שלמה/שלמה של המעי הגס? אם לא עבר הרבה זמן (פחות משנה-שנתיים) אפשר להוסיף סיבים לתזונה ולנסות לסדר יציאות שלא יהיה שילשול, אם עבר הרבה זמן ואין שיפור יש לבדוק אותו ולנסות לאתר סיבות לכך בשביל לדעת איך לטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

נועה
    01/02/2011

ד"ר חייקין שלום,
    אני רוצה להודות לך בשמי ובשם האדון לגביו שאלתי.
    הוא והגברת ביקרו במרפאתך ויצאו מאוד מרוצים מהיחס, הידע והמקצועיות.
    אני מקווה שבאמת הביקור הזה והמשך הטיפול יניבו תוצאות טובות ויביא להם המשך חיים מאושרים.
    תודה על הכל!
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! - תגובה

ד''ר מרט חייקין
    01/02/2011

בבקשה, שירגיש טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו