טחורים כמה חודשים אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים כמה חודשים אחרי לידה
    סמדר
    09/02/2011

שלום דוקטור,
    ילדתי לפני כחצי שנה.

עוד בזמן ההריון, בחודשים המתקדמים סבלתי מטחורים שהחמירו לזמן קצר אחרי הלידה והכאב חלף די מהר ולמעשה נעלם.

מאז, איני סובלת בכלל מכאבים ו/או דימום, אבל הטחורים עצמם נשארו בחוץ ולא נראה שהם "ממהרים" לחזור חזרה. אני לא סובלת וזה לא מפריע לי בכלל, אני רק תוהה אם זה משהו שדורש טיפול להמשך. זו היתה לידה ראשונה ואני מתכננת מתישהו בעתיד עוד ילדים וסביר שהריונות נוספים ולידה יעוררו שוב את המצב.
    האם יש צורך בטיפול במצב כזה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחורים כמה חודשים אחרי לידה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    10/02/2011

נשמע שהיה התקף צניחה של הטחורים סביב הלידה. זה ארוע די שכיח.
    עתה נותרת עם התוצאה - טחורים חיצוניים שהן אוזניות עור. אלו לא "חוזרים" מכיוון שמקורם הוא חיצוני מלכתחילה. הם אף פעם לא יעלמו אלא אם כן כורתים אותם ולא דורשים כל טיפול. הסיבה, אם בכלל, לנתח אותם היא היגיינית/אסטטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

סמדר
    10/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו