מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי שליטה על גזים בשינהדנה המיואשת18/12/2007
אני בת 34,נשואה שנה, עדיין ללא ילדים ומעולם עוד לא הייתי בהריון.סובלת מבעיה מביכה מאד. בזמן שינה נפלטים לי גזים בצורה לא רצונית וללא ידיעתי-אני ובעלי פשוט מתעוררים מרעש הגזים. אני מאד נבוכה ומתביישת כשזה קורה. לעיתים רבות אני מפחדת להרדם כדי שזה לא יקרה שוב. כבר פיתחתי מחסור רציני בשעות שינה ואני תשושה מאד. בזמן עירות אין לי בעיה של שליטה על הגזים.אנא עזור לי. כל עיצה שתסייע אפילו רק להפחית את התופעה תעזור לי מאד.(יש לציין שהפחתתי משמעותית את כמות האוכל בשעות הערב-כדי שאשן עם קיבה לא מלאה ועדיין אין שיפור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל חשש!!!
הדודה טובה23/07/2014גם לי רק אתמול ברח פלוץ של זקן בן 70 עם פיסורה ליד חבר שלי... ףאני בעצמי התעוררתי מהרעש! עם כל המצב הבטחוני קמתי בבהלה מהרעש של הטרקטור שיצא לי מהתחת... בכלל באופן כללי נפלטים לי פורצים מהתחת כשאני ישנה... אם מדובר בבעלך... אז אין לך מה להתבייש תתגברי על המבוכה זה כולה פלוץ קטן ונחמד תפליצי חופשי בלי חשש בלי רגשות אשם בלי חוסר נעימות... זה בריא, זה נורמלי, זה טבעי, תפליצי חופשי ובבוקר תחזרי להיות כוסית יפה ועדינה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנייה ושאלה דחופה ל"דנה המיואשת "
מיכל02/03/2009דנה שלום, הגעתי לשאלתך תוך כדי בחיפוש באינטרנט משום שלצערי גם אני סובלת לאחרונה מבעיה דומה (אני בת 30 וטרם נכנסתי להריון). הנושא פוגם בצורה משמעותית באיכות החיים שלי וגורם לי לחוסר נחת תמידי! אני סובלת מבעיה של חוסר שליטה על גזים בזמן שינה בחודש האחרון ומעולם לא היתה לי בעיה כזו! זו ממש תחושה של חוסר אונים.... אני אשמח לדעת איך טיפלת בבעיה והאם יש כל דבר שעשוי לעזור או להקל על בעיה זו . אשמח להתייחסותך בהקדם. תודה רבה, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאזים...
ד''ר דוד נויפלד18/12/2007הגאזים צריכים להפלט. בזמן שינה אין לך השליטה ה"חברתית" על פי הטבעת והגוף שלך מבצע את אשר הטבע דורש ממנו. זה לא חולני, זה טבעי. בכדי לווסת את הכמויות של הגאזים יש ל"שחק" עם הדיאטה: מה אוכלים ומתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו עניין
אליענה22/11/2010שלום למכותבים..
גם אני סובלת מאותה בעיה. נראה שלא שיניתי את הרגלי האכילה שלי ועדיין הבעיה מביכה באופן שקשה לתאר אותו. הייתי רוצה לדעת מה עושים בנדון, למה זה קורה אם לא חל שום שינוי בתזונה ומאילו מאכלים כדאי להימנע.
טוב לדעת שאיני היחידה.
תודה- אליענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו עניין - תגובה
ד''ר דוד נויפלד23/11/2010זו אינה שאלה פרוקטולוגית - נא לפנות לעזרה דיאטטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)