דימום רב וכאבים בעת יציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום רב וכאבים בעת יציאה
    יוסי
    02/03/2011

שלום ד"ר ,מזה חודש אני סובל מכאבים עזים ביציאות (ביציאה הראשונה)ותחושת אי נוחות לאחר,הלכתי לפרוקטולוג שעשה לי בדיקה אנאלית,בדיקה נוראית שמצא רק שריד של טחון קטנקטן,הוא נתן לי תור לעוד 3 חודשים לרקטוסקופיה ומשחה נפימידין שלא עזרה כלל.

בסוף שבוע האחרון החל לרדת לי כמות דיי גדולה של דם במהלך הצואה ביחד עם הכאבים חזרתי אליו וסירבתי לבדיקה האנאלית הנוראית הזו.

רופאת המשפחה נתנה לי במקביל סירופ לעצירות שהקל לי בכמות קטנה על הכאבים,מה נראה לך הבעיה ואיך לטפל בה במצב שלי?

איך זה שהמשחה שדרך אגב ללא השתתפות של קופת חולים לא עזרה ל כלל אחרי שעשיתי עיסוי של 4 פעמים ביום מסביב פי הטבעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום רב וכאבים בעת יציאה

הוספת תגובה

• דימום רב וכאבים בעת יציאה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    06/03/2011

קשה לי לענות ללא בדיקה.
    ולמה קופת חולים צריכה להשתתף במשחה שלא רשומה בספרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבים תזונתיים

יוסי
    07/03/2011

האם אתה ממליץץ על סיבים תזונתיים באבקה על מנת לרקח את הצואה ואלי הפיסורה תחלוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבים תזונתיים - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    07/03/2011

קודם כל אני ממליץ על עברית...
    סיבים תזונתיים עם שתיה מרובה אכן מרככים היציאה ולכן אני ממליץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו