מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחוריםשרון17/03/2011
שלום, אני בן 27
לפני מספר שנים התחילו להופיע אצלי דימומים ביציאות.
הדימומים היו מופיעים לפני היציאות ונשפכים על האסלה.
בתקופות שבהם הייתי שומר על תזונה נכונה ודיאטה בשילוב ספורט זה היה נפסק.
לאחרונה זה שוב חזר לתקופה בעיקר אחרי מאמץ ביציאות.
שוב נכנסתי לדיאטה ושוב זה כמעט נפסק, לעתים זה עדין מופיע בניגוב יחד עם תחושת גרד, ולעיתים בשכבה על גבי היציאות עצמם ובכללי לא סובל מכאבים ביציאות חוץ ממאמץ והמון גזים.
פניתי לפרוקטולוג שבדק ואמר שיש לי שיפשוף (לא ממש הבנתי אם זה טחור או לא).
האם לדעתכם יש לשקול קלנוסקופיה או טיפול אחר?
נציין ברקע, שלאחרונה רק התחלתי לטפל בזה כי הופיעו לי כאבים ברום הבטן, ועשיתי בדיקות מקיפות (דם,צואה,אולטראסאונד,גסטרוסקופיה) שההמצאים היחידם היו דלקת קלה באנטרום קיבה), שאני לא יודע אם זה בכלל קשור..
אשמח לדעתכם האם עליי לעבור טיפול ואיזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים - תגובה
ד''ר מרט חייקין18/03/2011אין קשר לדלקת באנטרום, תמונה יכולה להתאים לפיסורה (פרוקטולוג אמר שיש לך שיפשוף - לא יודע למה הוא התכוון) או טחורים. עם טיפול שמרני זה לא יעבור תצטרך שוב להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיבדק לצורך איזה טיפול?
שח18/03/2011הגסטרולוג ממליץ על קלנוסקופיה..
האם אתה רואה צורך לפנות לפרוקטולוג קודם שיראה אם זה טחורים או פיסורה?
איך אפשר לדעת מהיכן הדימום לפי התמונה שציירתי.
נציין שהדימום מופיע בממוצע פעם בחודש לכמה ימים ונעלם, אין כאבים אבל לפעמים יש גרד ומהמאמץ ביציאות כאילו משהו חוסם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיבדק לצורך איזה טיפול? - תגובה
ד''ר מרט חייקין18/03/2011לפי תמונה יותר מתאים לטחורים אך בהחלט ממליץ בדיקת פרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)