טחורים מרובים וכואבים בהריון!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים מרובים וכואבים בהריון!!!
    שירן
    18/03/2011

אוף, זה כבר באמת בלתי נסבל.
    יש לי כ-4 טחורים חיצוניים- 3 כבר הגיעו לשלב שהם פשוט חתיכות עור מחוץ לפי הטבעת בעוד 1 עדיין מאוד מאוד נפוח (זה מרגיש כאילו יש בפנים חתיכת בשר) ומאוד מאוד כואב בישיבה, תזוזה וכל דבר שאני עושה.

אני מקפידה על יציאות רכות כמה שאפשר- אני על 3 כדורי ברזל +מולטי ויטמין בגלל אנמיה קשה.
    מקפידה על אמבטיות חמות ומורחת משחה פרוקטוגלבינול.
    שום דבר לא עוזר לי.

אני בהריון תאומות שבוע 31+1 ואמורה להגיע להחלטה בנוגע ללידה בניתוח או לידה רגילה.
    האם ריאלי מצידי לפנטז על לידה רגילה במצב כזה?????
    אני מרגישה שכל האזור שם מלא מלא בטחורים! וגם ראיתי... מלא חתיכות עור שמנות וגדולות בפי הטבעת החיצוני.

מה יכול לקרות לי אחרי הלידה??????
    האם עדיף לי כדי לא להחמיר את המצב ללכת לקיסרי?

והאם יש סיכוי שטחורים כאלו קשים באמת יעברו לי אחרי הלידה לבד?
    כי לפי איך שזה נראה כרגע לא נראה לי שיהיה מנוס מניתוח.

האם יש איך לטפל בזה כרגע מלבד טיפול מקומי שלי?
    (אני בסיכון ללידה מוקדמת... בגלל צירים והריון תאומים).

סליחה על האורך, הנושא מדאיג אותי! ואני אשמח לקבל תשובה טובה כדי להגיע להחלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחורים מרובים וכואבים בהריון!!! - תגובה

ד''ר מרט חייקין
    19/03/2011

תמשיכי אותו טיפול, מרככי צואה והרבה שתיה, טחורים זה לא קונטרהאינדיקציה ללידה רגילה. אחרי לידה הם בד"כ מצטמקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחורים

נחמה
    21/03/2011

שלום לך, קודם כל אני מאחלת לך לידה קלה.
    בקשר לטחורים, אני סבלתי מטחורים הרבה מאוד זמן וניסיתי לא מעט משחות ואמבטיות חמות וזה לא עזר לי במיוחד. מה שכן גיליתי על תוסף תזונה שנקרא בוטשר'ס ברום Butcher's Broom (Ruscus aculeatus) של סולגאר. הוא מאוד יעיל מסתבר לטחורים, מכווץ את נימי הדם ומקל על הכאבים.
    בגלל ההריון הייתי ממליצה כמובן ליוועץ עם הרופא לפני כי אינני יודעת אם אפשר לקחת אותם בזמן ההריון.

תרגישי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו