מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים מרובים וכואבים בהריון!!!שירן18/03/2011
אוף, זה כבר באמת בלתי נסבל.
יש לי כ-4 טחורים חיצוניים- 3 כבר הגיעו לשלב שהם פשוט חתיכות עור מחוץ לפי הטבעת בעוד 1 עדיין מאוד מאוד נפוח (זה מרגיש כאילו יש בפנים חתיכת בשר) ומאוד מאוד כואב בישיבה, תזוזה וכל דבר שאני עושה.
אני מקפידה על יציאות רכות כמה שאפשר- אני על 3 כדורי ברזל +מולטי ויטמין בגלל אנמיה קשה.
מקפידה על אמבטיות חמות ומורחת משחה פרוקטוגלבינול.
שום דבר לא עוזר לי.
אני בהריון תאומות שבוע 31+1 ואמורה להגיע להחלטה בנוגע ללידה בניתוח או לידה רגילה.
האם ריאלי מצידי לפנטז על לידה רגילה במצב כזה?????
אני מרגישה שכל האזור שם מלא מלא בטחורים! וגם ראיתי... מלא חתיכות עור שמנות וגדולות בפי הטבעת החיצוני.
מה יכול לקרות לי אחרי הלידה??????
האם עדיף לי כדי לא להחמיר את המצב ללכת לקיסרי?
והאם יש סיכוי שטחורים כאלו קשים באמת יעברו לי אחרי הלידה לבד?
כי לפי איך שזה נראה כרגע לא נראה לי שיהיה מנוס מניתוח.
האם יש איך לטפל בזה כרגע מלבד טיפול מקומי שלי?
(אני בסיכון ללידה מוקדמת... בגלל צירים והריון תאומים).
סליחה על האורך, הנושא מדאיג אותי! ואני אשמח לקבל תשובה טובה כדי להגיע להחלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים מרובים וכואבים בהריון!!! - תגובה
ד''ר מרט חייקין19/03/2011תמשיכי אותו טיפול, מרככי צואה והרבה שתיה, טחורים זה לא קונטרהאינדיקציה ללידה רגילה. אחרי לידה הם בד"כ מצטמקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים
נחמה21/03/2011שלום לך, קודם כל אני מאחלת לך לידה קלה.
בקשר לטחורים, אני סבלתי מטחורים הרבה מאוד זמן וניסיתי לא מעט משחות ואמבטיות חמות וזה לא עזר לי במיוחד. מה שכן גיליתי על תוסף תזונה שנקרא בוטשר'ס ברום Butcher's Broom (Ruscus aculeatus) של סולגאר. הוא מאוד יעיל מסתבר לטחורים, מכווץ את נימי הדם ומקל על הכאבים.
בגלל ההריון הייתי ממליצה כמובן ליוועץ עם הרופא לפני כי אינני יודעת אם אפשר לקחת אותם בזמן ההריון.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)