התנהגות מומלצת במצב של טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות מומלצת במצב של טחורים
    יצחק
    24/03/2011

שלום, שאלה על טחורים, עד שאקבל תור לפרוקטולוג...

אתמול בבוקר התחלתי להרגיש גוש קשה סמוך לפי הטבעת (בעת היציאה), כאשר אנו עומד אזי הגוש הופך לשטוח ומורגש פחות, כך שאני מניח שמדובר בטחורים (עד כאן זה מסתבר?). התחושה היא של לחץ / כאב עמום אך מפריע.

עד שאקבל תור לפרוקטולוג, רציתי לברר מה ההתנהגות הרצויה: האם עליי לעמוד כמה שיותר ולהמנע כמה שיותר מישיבה? האם פעילות גופנית (מסלול ריצה) מותרת / אינה רצויה? האם יש סיכוי שהגוש הזה (אם הוא אכן טחור) ייעלם מעצמו או שאין דבר כזה? (כל עצה תעזור).

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך השאלה

יצחק
    25/03/2011

רציתי להוסיף ולשאול, האם זה אופייני לטחוריםי שהכאב העמום מלווה אותי במשך כל הזמן, לא משנה מה שאני עושה? או שזה לא טחורים?
    (הכאב דומה מאד לתחושת הלחץ בחלציים שקורה לפעמים, והוא "מקרין" לפעמים לאזור, כי המוקד קרוב לשם, אם כי אינו שם ממש).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה - תגובה

ד''ר מרט חייקין
    25/03/2011

יכול להיות. מומלץ דיאטה רבת סיבים, הרבה שתיה, אמבטיות ישיבה עם מיים פושרים, בינתיים אל תעשה הרבה ספורט (כ-שבוע).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

יצחק
    25/03/2011

(ניסיתי לשלוח קודם, אבל משהו לא עבד...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו